Автор
Кристина Кирова

Приказна в розово: Кралица Рания зашемети света с тази прелестна рокля (снимки)

Кралицата на Йордания - Рания Ал Абдула за пореден път предаде световен урок по мода. Тя изглеждаше зашеметяващо в пролетна розова рокля от дантела с цветя. Красивата кралска особа, която има безупречен стил и не спира да го доказва с всяка своя публична поява, беше заложила на тоалет Dolce and Gabbana за церемонията по дипломиране в Международната академия в Аман, основана от самата нея през 2004 г.

View post on Instagram
 

За да подчертае тънката си талия, Рания беше съчетала роклята с деликатен сребърен колан със златна закопчалка. Разбира се, в ръка държеше страхотен бледорозов клъч, а визията ѝ бе завършена от токчета с остри върхове в същия цвят.

View post on Instagram
 

Бижутата на кралица Рания бяха елегантни и същевременно оригинални, особено поразителният ѝ розов пръстен "1919" на ливанския дизайнер Ралф Масри. И да, за пореден път трябва да подчертаем, че фигурата ѝ е безупречна, особено за майка на 4 деца.

Кралица Рания присъстваше на дипломирането заедно със съпруга си, крал Абдула II, принцеса Иман и съпруга ѝ Джамил Александър Термиотис, заедно с принцеса Салма и престолонаследника Хюсеин.

Вълнуващото събитие идва само няколко дни, след като кралицата ожени най-големия си син - принц Хюсеин.

Четете още: Краят на една епоха: Булчинските рокли в бяло излизат от мода