Автор
Антония Дамянова

Коралово, лавандула, тюркоаз и розови коктейли: Топ цветовете при маникюрите за лято 2023

Лятото е на прага ни, а заедно с него и желанието ни да се чувстваме по-привлекателни, красиви и неотразими расте все повече. Безспорно един от най-фините и женствени детайли от женското тяло, с които привличаме мъжкото око през този горещ сезон, са ръцете. Начинът, по който изглеждат те, е от изключително значение за нашия цялостен магнетичен обилк. Затова със сигурност ще ни помогнат тенденциите, които най-горещият сезон тази година ни предлага.

И това лято на почит са ярките цветове, най-голямо предпочитание на които експертите отдават на кораловото, лавандулата, жълтото и тюркоаза. Тези нюанси са свежи, жизнерадостни и перфектно се допълват със сезона и атмосферата на лятото. Със своите нокти в коралово, лавандула или тюркоаз ще бъдете готови да се насладите на лятото със стил и увереност. Жълтият, зеленият и розовият цвят също са прекрасен избоер за ноктите през лятото. Тези цветове символизират свежестта и красотата на природата и добавят игривост и жизненост на визията ви. Изразете себе си и се наслаждавайте на тези разкошни цветове, които са идеални за сезона.

Коралово

View post on Instagram
 


Кораловото е ярък и енергичен цвят, който напомня на цвета на кораловите рифове. Той е изключително популярен през летните месеци поради своята живост и веселост. Ноктите в коралово ще придадат свежест и стил на вашата визия. Можете да ги комбинирате със златисти акценти или да ги съчетаете с други ярки цветове за още по-изразителен ефект, съветват специалистите.

Лавандула

View post on Instagram
 


Лавандулата е нежен и романтичен цвят, който е идеален за лятото. Той носи асоциации с летните полета от лавандула и създава усещане за спокойствие и свежест. Ноктите в лавандула могат да бъдат деликатни и елегантни, особено ако се комбинират с нюанси на бяло или пастелни цветове. Лавандулата е отличен избор за тези, които търсят мек и женствен вид за своите нокти през лятото.

Тюркоаз

View post on Instagram
 

Тюркоазът е свеж и впечатляващ цвят, който прилича на цвета на полускъпоценния камът тюркоаз. Този нежен нюанс е изключително популярен през летните месеци, тъй като е свързан с плажа, морето и свободата. Ноктите в тюркоаз ще придадат смелост и живост на визията ви. Можете да ги комбинирате с акценти в бяло или златисто за стилен и модерен вид. Създайте морски дизайн, използвайки шаблони на вълни или рибки.

Жълто

View post on Instagram
 

Жълтият цвят е още един прекрасен избор за ноктите през лятото. Независимо дали сте любител на ярки и наситени цветове или предпочитате по-нежни и пастелни нюанси, жълтият цвят на ноктите е перфектният избор през лятото. Той излъчва радост и позитивно настроение и ще ви напомни за слънчевите моменти, които преживявате през това сезон. Жълтият цвят е свеж, забавен и напомня за слънчеви лъчи и горещо лято. Жълтият цвят може да бъде носен в различни нюанси - от светло и пастелно до наситено и ярко. Ноктите в жълто създават незабравима и енергична визия. Този цвят е изключително подходящ за плажни и летни тематични събития. Можете да го комбинирате с други ярки цветове като розово или тюркоазено, за да добавите още по-красив и летен ефект.

Зелено

View post on Instagram
 

Зеленият цвят е свързан с растежа и живота. Той може да бъде представен в много оттенъци - от свежата трева до наситения смарагд. Ноктите в зелено създават свеж и природен вид. Можете да изберете светли и пастелни нюанси на зелено за нежен и естествен вид, или да заложите на наситени зелени цветове за по-изразителен и живописен ефект. Експериментирайте с различни текстури и декорации, като добавите листенца или цветя.

Розово

View post on Instagram
 

Розовият цвят е символ на женствеността и нежността. Той може да бъде носен във всякакви нюанси - от бледорозови коктейли до ярка фуксия. Ноктите в розово създават деликатен и романтичен вид. Можете да изберете светли и пастелни нюанси за нежен и сладък вид, или да заложите на наситени розови цветове за по-изразителен и модерен ефект. Добавете акценти като блестящи пайети или метални декорации, за да придадете още повече стил на розовите нокти.

И най-важното, не забравяйте да се грижите за ноктите си през лятото! Използвайте хидратиращи кремове и масла, които ще помогнат на ноктите ви да останат здрави и силни. Внимавайте с излагането на ноктите на прекомерно количество агресивни химикали, които могат да ги увредят.

Четете още: Кой цвят за педикюр да избягваме и кой да изберем за лятото на 2023 г.?