Сега е моментът да промените визията на ноктите си и да им придадете онзи пролетен блясък, с който свежи и новички да посрещнат слънчевите дни занапред.

В който и салон за красота да попаднете, маникюристите там ще ви предложат множество актуални и красиви цветове лакове, както и някои от най-популярните пролетни тенденции в маникюра.

Изкуствени и дълги


Носеше се мълва, че дългите изкуствени нокти ще изчезнат за дълъг период от време, но модни икони като Риана, Лана дел Рей и Адел няма да ги пуснат да си тръгнат така бързо и безоснователно.



Диаманти и камъни

В момента е много популярно „вграждането” на диаманти и скъпоценни камъни в ноктите. Кристалите Swarovski са окупирали голяма част от индустрията и в луксозните салони маникюр с камъчета е истински хит.



Черен лак – матов и лъскав

Съчетанието между матови и обикновени лакове с блясък прави истински фурор в маникюра.

Стилно, елегантно и интересно може да се превърне всичко, докоснато от тази тенденция.



Галактически нокти

Звучи доста футуристично, а и изглежда също толкова космическо.

Брокат, блясък, дълбочина на цветовете... Нарисувайте вселената върху ноктите си такава, каквато я вижда въображението ви.

Светли, нежни и непрозрачни нокти

Телесните нюанси, слонова кост, крем и шампанско са актуални както през пролетта, така и през лятото. Но забележете, че тенденцията повелява такива лакове да са плътно покриващи, а не ефирни и прозрачни.



Дъга за разкош

Дъгата и нейните ярки и красиви цветове ще са основен акцент от пролетния маникюр. Могат да ви я изрисуват само върху някои от ноктите в съчетание с тъмен лак на останалите или да изпробвате ефектната техника „мраморен маникюр”.