Имате ли любима известна личност, на която с радост бихте заели цвета на косата?

Със сигурност отговорът е положителен, но всички сме наясно, че косите на звездите имат твърде луксозен начин на живот. За тяхното състояние, форма и цвят се грижат екипи професионалисти, за които съвършената коса е мисия, от която зависи работата им.

Режимът на холивудските прически включва редовно освежаване на цвета и акцентиране върху най-подходящия нюанс, подчертаващ чертите на лицето.

Русите звезди

Русото е вероятно най-разпространеният цвят коса в шоубизнеса. Разновидностите на русото могат да се категоризират най-общо в 4 типа – златно русите кичури на Бионсе, които носят „вкуса“ на млечен шоколад и светъл мед; платинено русите коси на Майли Сайръс; пясъчно русото на Скарлет Йохансън и перфектно постигнатото естествено русо на Дженифър Анистън.



Червенокските

Тъмночервеното е друг любим цвят на звездите, заради способността му да изпъква по изключителен начин под светлината на прожекторите. Кадифените отблясъци на косите в цвят бургунди придават деликатна женственост и отиват особено много на дами с топъл цвят на кожата и меки кафяви очи.



Кестеняви коси

Един от най-предпочитаните и сигурни цветове в индустрията несъмнено е кестенявото във всичките му млечно шоколадови отенъци. Леа Мишел, Мила Кунис, Дженифър Лопес, Селена Гомез, Кейти Холмс и други холивудски чаровници предподчитат красивите и топли кестеняви отенъци, които придават неподправеност и естествено излъчване на бляскавите им осанки.


Мистериозните брюнетки

Няма как да не отделим специално внимание и на екзотичната тъмна коса, излязла сякаш от приказки за арабески, Снежанки и принцеси воини. Има жени, на които не им отива нищо друго освен тъмнокестенява или черна коса. Няма правило – едни са с кожа бяла като мляко, други за с матови тъмни лица... Опитайте тъмен цвят и разберете дали и вие не сте една от тях!