Автор
Woman.bg

Плитка, очна линия и графичен маникюр: Ruffian 2012

Вдъхновение: 24-годишната принцеса Шарлот Казираги, четвъртата поред претендентка за короната на Монако, внучка на прелестната Грейс Кели и запалена жокейка.

Коса: Стилът на прическите, представени на последното ревю на Ruffian за сезон Пролет-Лято 2012, е силно повлиян от елегантния стил на жокеите. Нийл Мууди е коафьорът, който предлага на дизайнерския екип на Ruffian да заложи на дебелата и стегната конска опашка, сплетена на плитка.

Грим: Водещият гримьор на MAC Cosmetics, Джеймс Калиардос, изтъква три водещи линии в грима за Ruffian – „Формата на веждите са вдъхновени от Елизабет Тейлър, очната линия от контеса Жаклин де Райбс и нейна снимка от 1950, дело на Ричард Аведън и руж, инспириран от Шийна Ийстън.” Освен това той залага на перлени сенки в блед прасковен цвят за освежаване на целия клепач.



Маникюр:
Ноктите пресъздават седем визии с елегантни, прави линии, които са акцент върху копринените сака на жокеите. Специалистите Брайън Уолк и Клод Морайс са подбрали няколко смели цвята, с които да изрисуват ръцете на моделите.