Поддържането на стегнат бюст и сияйно деколте е основна грижа за всички жени. Всяка от нас би искала да се гордее със стегнат и повдигнат бюст, обаче за целта трябва да се грижим за гърдите си, както се грижим за всяка една друга част от тялото.

Областта на деколтето е деликатна зона и изисква повече нежност и внимание, отколкото останалата част от тялото.

Ще ви издадем няколко хитринки, които ще доведат до подобряване състоянието на бюста ви.

Ако сте упорита и преследвате целите си, то със сигурност ще постигнете един наистина секси и стегнат бюст! Мисията е възможна, само трябва да повярвате в себе си и да положите малко усилия!



Спортувайте
, за да имате красив и стегнат бюст. Спортът е основното средство за борба с остаряването и отпускането на кожата на гърдите.

Плуването, тенисът, волейболът, както и ежедневните разходки ще запазят фигурата ви непроменена за по-дълго време. Наслаждавайте се на есенните разходки, преди наистина да стане студено и да се борим с белите снежинки.

Добрата и правилна стойка
ще спомогне за по-красив бюст. Стойката ви трябва да е с изправен гръбначен стълб и изтеглени назад рамене. Така бюстът се повдига и изглежда по-оформен и стегнат.

Сядайте с изпънат гръб, а докато ходите си представяйте, че крепите предмет на главата си – така ще придобиете изящна и привличаща очите стойка.



Съвети, които да следвате:

Тренирайте гръдните мускули

Всеки ден, докато си вземате душ, правете контрастни душове и хидромасажи, които са много полезни за гърдите.

Избягвайте „диети”, които „гарантират” бързо сваляне на килограми. В менюто ви задължително трябва да присъстват яйца, плодове, кисело мляко, варено пиле, обезмаслено мляко, риба

Пийте достатъчно течности

Не подценявайте спортните сутиени, ако практикувате по-динамични спортове, където има много подскоци и т.н. Мислете в по-дългосрочен план и се грижете за гърдите си дори и в дребните детайли.

Ходете изправени и със самочувствие. Все пак сте дама, която трябва да се гордее с това, което има!