Правилно подбраното бельо може да ви вдигне самочувствието. Но да го изберем не е никак лесно, особено ако не знаем кое ни подхожда най-добре на фигурата.

Разберете как да се чувствате и да изглеждате добре с бельото, което носите.

Да подчертаеш хубавите части от тялото си, за да се чувстваш красива и горда с него най-често се постига с бельо. Особено важно е, когато сме решили да облечем за специален повод рокля по тялото или показваща някои части от него.

Да изберем правилният размер, преди да купуваме е една прекрасна идея, която обаче малко жени помнят, преди да излязат на пазар. Винаги трябва да знаете размера си, той има значение. Ето и типовете женска фигура, които ние избрахме, за да ви помогнем, когато си купувате бельо.

Жената пясъчен часовник


Обикновено този тип жени имат най-хармоничната фигура и поради тази причина и много възможности за избор на бельо. Корсетът би подчертал наистина прелестите на всички жени с такава фигура. Всичко останало също е позволено, така че, радвайте се на това, което имате!

Жената с ябълкова фигура

Това са жените с дълги крака, но с проблеми в коремната област. Затова избирайте бельо, което е по-широко в коремната област, но подчертава бюста ви.

Кукленското бельо е супер секси и е точно за вас. Избирайте и дрехи, които подчертават краката и деколтето ви.

Жената с момчешка фигура

Тези жени обикновено са слаби и стойни. Понеже не трябва да се притесняват от корема си, добре е да изберат бельо, което го показва. Боксерките са също добра идея, защото подчертават атлетичното дупе. Нека сутиенът, който купите е с подплънки, за да изглеждате по-секси.Жените с голям бюст могат да подчертаят това с корсет и никога не трябва да забравят сутиените с плътни презрамки или през врата, които поддържат бюста.

Ако имате малък бюст - заложете на секси гащички, чорапи и всичко останало, което може да сложите върху долната част на тялото си.

Високите жени могат да се възползват от секси жартиери, а нисичките от дантелено бельо или копринено. И най-важното е- внимавайте с пропорциите и харесвайте себе си.