Нов ден, нова възможност за Ким Кардашиян да направи някой друг долар и да си осигури местенце сред водещите заглавия на медиите.

Ким няма да бъде обикновена булка, а такава, която ще ухае на собствен, специално създаден за голямото събитие парфюм с простичкото, но казващо всичко име – „Love”.



„Преди смятах, че влюбването е най-невероятното чувство. Но сега знам, че няма нищо по-специално от красотата на това да градиш живот с другата ти половинка и да гледаш как любовта ви расте ден след ден”, казва по повод вдъхновението си за аромата “Love” бъдещата булка.

Бутилките с ароматна течност ще са в лимитирана колекция, така че малко ще бъдат щастливките, които ще се сдобият със сватбения парфюм на Ким:

„Реших, че ще е много забавно да създам специален парфюм, представящ този специален етап от живота ми. Произведохме само 1000 шишенца..., едно от които е вече мое и ще го нося на сватбата си, 200 за момичетата на моминското ми парти и останалите 799 ще са вас”.



Парфюмът е с впечатляваща бленда от аромати на мускус, сандалово дърво и перуника, а за основа са подбрани френска мимоза, рядката египетска тубероза и роза. Финалните нотки, които се освобождават накрая, за да пленят сетивата завинаги са на френско грозде, розова фрезия и звезден жасмин.

Представяме ви и няколко снимки от фотосесията на Ким за първото 3D списание “WMB”.