Независимо дали е на червения килим, на снимачната площадка, в залата за тренировки, на ресторант или вкъщи с децата си, Дженифър Гарнър винаги изглежда безупречно. Тя е от онези дами, на които всички завиждаме благородно за прелестната кожа. Как обаче успява да я поддържа на 46? Нека не забравяме и факта, че тя винаги е под светлината на прожекторите, а всекидневието ѝ е изпълнено с ангажименти. Отговорът на този въпрос ще получим от самата нея:

„На първо място искам да кажа, че винаги мия лицето си вечер, независимо от всичко. Обикновено не нося грим, освен ако не се налага, а когато това се случи, задължително го премахвам, преди да си легна. Другият много важен елемент е слънцезащитният крем. Никога не излизам навън без него, използвам фактор 70“.



Дженифър Гарнър признава, че се кълне и в една вълшебна съставка, наречена ретинол. Актрисата споделя, че кожата ѝ е изключително чувствителна и затова го използва пестеливо.

По този начин всекидневната грижа на Дженифър за кожата ѝ се отблагодарява и днес, на 46 и с 3 деца, тя изглежда повече от перфектно.

Четете още: Маски за коса с кокосово масло