Есента е официално тук и ни подканва да помислим не само за тоалетите, с които ще отбележим появата ѝ, но и за маникюра ни. Защото, нека си го кажем директно - "дяволът е в детайлите", поради което дори най-стилният ансамбъл от дрехи изглежда недовършен, ако не е в комбинация с добре изглеждащи нокти.

Все пак именно "подробности" като добре оформената прическа, уханието, което излъчваме, и маникюрът говорят за уважението ни към самите нас.

Затова без да губим повече време обръщаме поглед към актуалните тази есен тенденции при ноктите:

И кой каза шоколад?

Едва ли има представителка на нежния пол, която не таи топли чувства към шоколадовите изкушения. Затова сме сигурни, че всяка от вас ще хареса идеята за потапянето на ноктите именно в тези нежни нюанси.

Те са добър избор както за къси, така и за дълги нокти. А в комбинация с тоалет, решен в така подходящата за есента бежова тоналност, ще са истинска наслада за очите.

View post on Instagram
 

Трицветни комбинации на ход.

Тази есен тенденциите в маникюра приканват да бъдем по-смели и без притеснения да поканим няколко цвята върху нокътната плочка. Ако се чудите на какви комбинации да заложите, експертите съветват да започнете с основа в черно, бяло или сиво, към която да прибавите два цвята от една цветова палитра – един по-ярък и един по-деликатен.



Зелено, зелено и пак зелено

Нокти, решени в различни нюанси на зеленото, са най-актуалният хит в маникюра, пристигащ тази есен директно от модните подиуми в Милано. Бъдете смели, без притеснение прибавете и брокат като финален щрих и бъдете сигурни, че маникюрът ви ще се превърне в обект на одобрителни погледи.

View post on Instagram
 

Френският маникюр отново на пиедестал

Да, френският маникюр се завръща, но не в познатата ни класическа версия, а далеч по-дързък и многоцветен, обещаващ да привлича към себе си погледи пълни с възхита.

View post on Instagram
 



Традиционните бели връхчета са вече в миналото, за да отстъпят място на интересни трицветни комбинации.

Златно тук, златно там

Прибавете шик към едноцветния си маникюр като добавите към него акценти в златно.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Екстремна дължина

Квадратни и невероятно дълги – такива ще са модните нокти на есен 2022-а. Тенденция, която несъмнено не е за всеки, но осмелите ли се да заложите на нея, бъдете сигурни, че всични погледи ще са вперени в ръцете ви.

View post on Instagram