Известните полудяха по този тренд: Звездни двойки с еднакъв маникюр (Снимки)

Един нов и интересен тренд е завладял напоследък звездните двойки. Става дума за еднакъв маникюр, който влюбени знаменитости посвещават на половинката си или направо избират да си ошлайфат и оцветят ноктите по един и същи тертип.

„Това е носталгична тенденция от края на 90-те години“, отбелязва маникюристката Джули Кандалек пред InStyle. Според вижданията ѝ еднаквите маникюри са и знак, че маникюрът бележи възход сред тенденциите в мъжката мода през последните години. С други думи той не се ограничава само до женската половина от човечеството, ами вече смело окупира и ноктите на мъжете.

Ето кои двойки решиха да демонстрират любовта си един към друг по този екстравагантен и ексцентричен начин:

Машин Гън Кели и Меган Фокс

View post on Instagram
 

Преди звездните влючени да направят скандалното признание, че обичат да пият кръвта си като част от ритуал за сближаване, те показаха любовта си чрез уеднаквяване на маникюра си. За да отбележат годежа си през януари 2022 г., двамата избраха хромирани нокти. Създателката им - Бритни Бойс, оформи френски стил върху ръката на Меган и изцяло лакира пръстите на Машин Гън Кели.

Еднаквият маникюр е станал като запазена марка за годениците. Те показаха съвпадащи нокти, вдъхновени от песента My Bloody Valentine, благодарение на която се запознаха. Двамата дори си правиха романтични вани, докато носят едни и същи дизайни по ноктите. Розовият цвят пък беше избран за ръцете и на Кели, и на Фокс, когато рапърът представяше своята колекция лакове UN/DN LAQR през декември 2021 г.

Травис Баркър и Кортни Кардашян

View post on Instagram
 

Приятелят и колега на Машин Гън Кели - Травис Баркър, и съпругата му Кортни Кардашян също са луднали по еднаквите маникюри. Младоженците се появиха с дизайн с инициалите на другия, изписани на староанглийски, по време на Met Gala 2022. Маникюрът на Кардашян беше дело на Ким Труонг, а този на Баркър - на Наоми Ясуда.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

View post on Instagram
 

За разлика от първите две двойки по-горе, при които мъжките половинки не се свенят да покажат завиден маникюр върху ноктите си, при Дженифър Лопес и Бен Афлек маникюрът остава само върху ноктите на дамата. Преди няколко седмици латинодивата се остави в ръцете на Том Бачик, който ѝ направи романтичен стил, включвайки буквите „B“ и „J“ върху един от пръстите. Френският е с неутрална основа и бледи бели върхове, а върху средния пръст беше поставено и златно сърце.

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън

View post on Instagram
 

Въпреки че Пийт Дейвидсън е известен с бунтарския си нрав и маниер на поведение, неподвластни на общоприетите норми, на този етап все още не сме го виждали да синхронизира ноктите си с тези на избраницата на сърцето си - Ким Кардашян. Основателката на множество марки обаче не пропусна да покаже любовта си към комика, „взимайки“ го със себе си в Италия по време на сватбата на сестра ѝ Кортни.

Тогава именно риалити звездата показа розовия си маникюр за церемонията. Акцентът на дизайна попадна върху първата буква от малкото име на любимия ѝ - „P“, изписана на върха на безименния ѝ пръст. Инициалът бе изобразен със скъпоценни камъчета, сякаш влюбената Ким искаше да придаде повече блясък и фокус на чувствата, които изпитва към Дейвидсън.

Четете още: Списание скара свекърва и снаха Бекъмови!