Автор
Христина Кирилова

5 бюти грешки, които ви правят нещастни и гонят мъжете от вас

Чувствате се изтощени, нещастни, а мъжете сякаш бягат от вас? Не, вие не сте грозни, а просто е време да промените навиците си и по-точно следните 5, след което ще усетите коренна разлика буквално след 2-3 дни:

Неподдържана фигура

Не е нужно да бъдете с перфектно тяло и да нямате нито един излишен килограм, а просто да се обичате и да уважавате тялото си. Хранете го само с най-доброто и не си позволявайте компромиси. Мъжете нямат нищо против хубавите форми и извивките, стига да се грижите за себе си и да спортувате. Ако тялото ви показва, че сте се отказали от добрия начин на живот, е време да промените това и буквално за дни излъчването ви ще бъде в пъти по-различно и ще привличате господата като магнит.

Изтощена коса

Косата е много, много важен елемент от женската визия, а мъжете полудяват по дами с хубава прическа. В днешния забързан свят обаче, е много възможно да не разполагате с достатъчно всяка сутрин, за да бъдете с идеална прическа. Освен това, от стреса често косата страда. Ето защо е важно да полагате основни грижи за гривата си и да се стараете тя да не изглежда крайно изтощена. Не прекалявайте с честото боядисване или горене с преса или маша. Просто се старайте да бъде чиста, сресана и изберете прическа, която хем ви отива, хем не е трудна за поддръжка. Желателно е да се подстригвате редовно, за да бъде здрава и гъста косата ви.

Неподдържана кожа

Ако кожата ви е суха с повече белези, петна и всякакви други несъвършенства, то това е само, защото не се грижите достатъчно или правилно за нея. В случай, че полагате усилия, но не виждате резултат, обезателно се обърнете към козметик или дерматолог, който да ви посочи точните продукти и навици, които трябва да си изградите и ще видите колко бързо лицето ви ще се промени към по-добро.

Наличието на дълбоки бръчки

Съвсем в реда на нещата е да се сдобиете с по-дълбоки бръчки след 25-годишна възраст. Затова вземете мерки и се грижете редовно за този проблем. В днешно време има много начини да изгладите кожата си, като стимулирате доброто отделяне на колаген.

Груби ръце

Ръцете казват много за една жена, а мъжете обожават меката кожа и хубавия маникюр. Не е необходимо да полагате прекалено много усилия или да прекарвате часове наред в салона за красота. Просто използвайте крем винаги след миене на ръцете и се грижете за ноктите си така, че те да изглеждат чисти и красиви.

Четете още: Истинското лице на новата г-жа Бекъм, или Никола Пелц преди пластичните операции