Том Круз подмладява лицето си с птичи изпражнения

14 септември 2022 | 16:36
4867
4
Снимки: Getty/Images
4

Том Круз е сред любимците на Холивуд, а младоликият му и неувяхващ вид е тема на спекулации и догадки пред последните години. 

Според някои 60-годишният актьор е прибегнал към естетични корекции и че е започнал да прекалява с инжектирането на ботокс в лицето, за да "запази младостта".Анонимен източник обаче, който е близък до обкръжението на актьора, отрече той да прибягва към подобни средства и отбеляза, че за да изглежда млад, Круз се доверява на съвсем различни процедури. 

„Том не си прави ботокс или операции, но обръща голямо внимание на всички нови природни лечения. Наскоро той започна да експериментира с третиране с птичи изпражнения, по-специално с такива на славей, което му беше препоръчано от холивудски приятел, и резултатите са фантастични“, разкрива източникът пред HuffPost.„Том не смята, че маската с птичи изпражнения е странно лечение. Всъщност той посочва, че има много по-луди и необичайни моди за красота“, добавя източникът. Освен Круз, на процедурите са се подложили още Дейвид и Виктория Бекъм.

В тази връзка популярният американски дерматолог Шизука Бърнстейн отбелязва, че „изпражненията от славей действат като ексфолиант, който премахва замърсяванията и придава блясък“.

Четете още: Лео ди Каприо върти любов с Джиджи Хадид?


Още по темата

Коментари

4 Бивш от МВР
  15 септември 2022 | 09:11 отговор
 

надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

 
3 Бивш от МВР
  15 септември 2022 | 09:08 отговор
 

/// Надежда Дойчева: Безумието трябва да спре! Няма никакъв резултат от последната акция на МВР /// СНИМКА, ЧЕ ДОРИ СТРАШНА Е СНИМКАТА БЕ. НА ТАЯ СНИМКА ВИДИМ ЕДНО МНООО ГРОЗНА , МАЗНА ДЖАГАЛ И СЪСТАРЕНА , ЧЕ НАЛИ БЕ 85-ТИ НАБОР БЕ НАДКЕ АМА ДА ЖИВЕЕ ТВОЯ ГРИМЬОР БЕ НАДКЕ.

 
 
Бивш от МВР
15 септември 2022 | 09:10

НАДКЕ, ЧЕ ЕДНО ВРЕМЕ НЕ БЕШЕ ЛИ БАРОВКА У ДРАГАЛЕВЦИ ///

 
Бивш от МВР
15 септември 2022 | 09:10

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

 
Бивш от МВР
15 септември 2022 | 09:10

БАНДИТО НАДКА ВИКА ДРЪЖТЕ БАНДИТО СЕМЕРДЖИЕВ И БАНДИТО ОТ ПЕРНИК ЧЕ ЗА ГНУСНАТА СВИНЯ ЧЕ ЗА ВАСКО БОРЧЕВ - БОРЧО.

2 ГАДОСТ
  14 септември 2022 | 18:31 отговор
 

Том Круз подмладява лицето си с птичи изпражнения У НАС ИМА МНОГО В ПАРЛАМЕНТА. МОЖЕ ККИКИ ПУТКОВ ДА ГИ ИЗНАСЯ ПО ВТОРО НАПРАВЛЕНИЕ и да му направиш превод в евро в офшорка на Асен василев- счетоводителя му.

 
1 Черният властелин
  14 септември 2022 | 18:02 отговор
 

Така е, амбер хърд му сере в устата.

 
 
Stamatis
15 септември 2022 | 08:06

Всъщност по делото, което тя водеше срещу Джонито Деп, че Амбър е дефекирала в леглото на Джони за отмъщение!

Добави Коментар