Том Круз е сред любимците на Холивуд, а младоликият му и неувяхващ вид е тема на спекулации и догадки пред последните години.

Според някои 60-годишният актьор е прибегнал към естетични корекции и че е започнал да прекалява с инжектирането на ботокс в лицето, за да "запази младостта".



Анонимен източник обаче, който е близък до обкръжението на актьора, отрече той да прибягва към подобни средства и отбеляза, че за да изглежда млад, Круз се доверява на съвсем различни процедури.

„Том не си прави ботокс или операции, но обръща голямо внимание на всички нови природни лечения. Наскоро той започна да експериментира с третиране с птичи изпражнения, по-специално с такива на славей, което му беше препоръчано от холивудски приятел, и резултатите са фантастични“, разкрива източникът пред HuffPost.



„Том не смята, че маската с птичи изпражнения е странно лечение. Всъщност той посочва, че има много по-луди и необичайни моди за красота“, добавя източникът. Освен Круз, на процедурите са се подложили още Дейвид и Виктория Бекъм.

В тази връзка популярният американски дерматолог Шизука Бърнстейн отбелязва, че „изпражненията от славей действат като ексфолиант, който премахва замърсяванията и придава блясък“.

Четете още: Лео ди Каприо върти любов с Джиджи Хадид?