Уау! Новата прическа на Шарън Стоун е страхотна!

14 юли 2020 | 07:17
6807
0
снимки: Getty Images, Instagram
0

Тази година Шарън Стоун навърши 62 г., но този факт изобщо не се отразява на ангелското ѝ красиво лице. Напротив – сякаш с възрастта става все по-хубава, а онова фатално момиче от „Първичен инстинкт“ винаги ще живее в нея. Наскоро актрисата доказа, че не приема възрастта си с притеснение, а по-скоро с гордост.

Актрисата сподели с феновете си Инстаграм новата си прическа и бихме казали, че небрежно разрошената коса ѝ стои отлично. На всичкото отгоре тя съвсем не използва филтри или грим, за да прикрие някоя-друга бръчка или просто да се разкраси. Защото самата тя знае, че няма нужда от тях и че е напълно в реда на нещата лицето ѝ да се променя с годините. Бихме могли да отбележим и че тази небрежна прическа я кара да изглежда дори по-млада. Неслучайно снимката вече има стотици хиляди харесвания и безброй коментари, изразяващи възхищение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks so much for my happy haircut Adir! @hairbyadir

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on


А преди да покаже новата си прическа, Шарън сподели и една от култовите си снимки, запечатани когато е била само на 19 г. Тогавашната невинна красавица с обещаващо бъдеще в Холивуд, днес е една впечатляваща дама, която изглежда все така възхитително, дори и десетилетия по-късно.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We r throwing WAY back here to my modeling days abroad when I was 19.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on


Четете още: Диетата за младост на Бриджит Макрон - как действа?

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени