Алек и Хилария Болдуин разкриха пола на 7-то си дете!

10 май 2022 | 17:40
4570
1
Getty Images/ Instagram
1

Хилария Болдуин реши да сподели с последователите си в Инстаграм какъв е полът на 7-то детенце, което тя и съпругът ѝ Алек Болдуин очакват.

Тя го направи по доста иновативен начин, записвайки специално видео с участието на всички деца на семейството. От него става ясно, че двойката е в очакване на момиченце.

“Винаги за мен е било забавно и от значение да разбера пола на моето дете и въпреки това помъдрявайки аз се уча. Искам този път да го направя по малко по-разлиен начин.” - написа йога инструкторката.

“Какво би направило нашето бебе обичащ и цялостен човек? Какво им значение? Какво ще го накара да се почувства видяно, свободно и гордо?” - пита се Хилария.


В споделеното видео се вижда как децата на двойката - Мария, на 13 месеца, Едуардо, на 18 месеца, Кармен на 8 г., Рафаел на 6 г., Леонардо на 5 г. и Ромео на 3 г. очакват с своята сестричка. “Нямам търпение да се запознаем, дъще моя” - казва самият Болдуин.

Преди време Хилария сподели, че вече внимава какво споделя с широката аудитория. Тя разкри, че през 2019-та година преживяла спонтанен аборт, който променил нагласата ѝ да разкрива твърде много подробности от личния си живот.

 


Тогава тя допълни, че окуражава родителите да не поставят акцента върху пола на своите наследници, тъй като се чувства изключително свързана с ЛГБТ общността.
 

Още по темата

Коментари

1
  11 май 2022 | 09:51 отговор
 

Алек трябва на него да му правят бебе в дранголника.

 

Добави Коментар