Автор
Ева Григорова

Алек и Хилария Болдуин разкриха пола на 7-то си дете!

Хилария Болдуин реши да сподели с последователите си в Инстаграм какъв е полът на 7-то детенце, което тя и съпругът ѝ Алек Болдуин очакват.

Тя го направи по доста иновативен начин, записвайки специално видео с участието на всички деца на семейството. От него става ясно, че двойката е в очакване на момиченце.

View post on Instagram
 

“Винаги за мен е било забавно и от значение да разбера пола на моето дете и въпреки това помъдрявайки аз се уча. Искам този път да го направя по малко по-разлиен начин.” - написа йога инструкторката.

“Какво би направило нашето бебе обичащ и цялостен човек? Какво им значение? Какво ще го накара да се почувства видяно, свободно и гордо?” - пита се Хилария.

View post on Instagram
 


В споделеното видео се вижда как децата на двойката - Мария, на 13 месеца, Едуардо, на 18 месеца, Кармен на 8 г., Рафаел на 6 г., Леонардо на 5 г. и Ромео на 3 г. очакват с своята сестричка. “Нямам търпение да се запознаем, дъще моя” - казва самият Болдуин.

Преди време Хилария сподели, че вече внимава какво споделя с широката аудитория. Тя разкри, че през 2019-та година преживяла спонтанен аборт, който променил нагласата ѝ да разкрива твърде много подробности от личния си живот.

View post on Instagram
 


Тогава тя допълни, че окуражава родителите да не поставят акцента върху пола на своите наследници, тъй като се чувства изключително свързана с ЛГБТ общността.