Бременната Емили Ратайковски: Детето ми само ще избере пола си

Емили Ратайковски показа закръгленото си коремче на профила си в Инстаграм и разтопи сърцата на феновете си.

Преди броени дни тя публикува красив черно-бял семеен фотос, на който любимият ѝ мъж - Себастиан Беър-МакКлард, нежно целува бременното ѝ коремче...

View post on Instagram
 


Това не е първият кадър, на който Ратайковски показва, че е бременна. Радостната новина, че очаква първата си рожба 29-годишната манекенка обяви в интервю пред "Вог" в края на октомври, придружено с очарователна фотосесия. Тогава красавицата заяви, че няма да разкрива пола на бебето си, но не от суеверие, а защото и тя, и съпругът ѝ не искат да знаят какъв е той предварително.

"Няма да научим пола, докато детето ни не навърши 18 години, когато само ще ни съобщи за него", каза Емили тогава, изразявайки личната си позициятси по въпроса за половите стереотипи.

View post on Instagram
 


Тя и мъжът ѝ са категорчни, че ще възпитават детето си по "прогресивен" начин.

"Когато мъжът ми и аз кажем на приятели, че ще имаме дете, първият им въпрос след: "Честито!" е "Знаете ли какво искате?". Ние им отговаряме, че няма да знаем какъв пол е, докато не навърши 18 години и ни уведоми", сподели тя.

С решението си да отглежда детето си в полово неутрална среда Ратайковски се присъединява към плеядата звезди, които отказват да възпитават децата си според стереотипите на обществото. Желанието на супермодела е детето ѝ само да намери място под слънцето и само да реши какъв живот да живее според вътрешното си усещане, допълни брюнетката.

Терминът е следващата година, така че Емили засега има достатъчно време да споделя щедро снимки от бременността си в социалната мрежа и да радва с тях последователите си.

View post on Instagram
 

Четете още: Камерън Диас съжалява, че е родила късно, иска да живее до 107, за да види внуците си