Бременната Емили Ратайковски: Детето ми само ще избере пола си

12 ноември 2020 | 11:32
3378
4
Снимки: Instagram
4

Емили Ратайковски показа закръгленото си коремче на профила си в Инстаграм и разтопи сърцата на феновете си.

Преди броени дни тя публикува красив черно-бял семеен фотос, на който любимият ѝ мъж - Себастиан Беър-МакКлард, нежно целува бременното ѝ коремче...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на


Това не е първият кадър, на който Ратайковски показва, че е бременна. Радостната новина, че очаква първата си рожба 29-годишната манекенка обяви в интервю пред "Вог" в края на октомври, придружено с очарователна фотосесия. Тогава красавицата заяви, че няма да разкрива пола на бебето си, но не от суеверие, а защото и тя, и съпругът ѝ не искат да знаят какъв е той предварително.

"Няма да научим пола, докато детето ни не навърши 18 години, когато само ще ни съобщи за него", каза Емили тогава, изразявайки личната си позициятси по въпроса за половите стереотипи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grateful & growing Thank you @voguemagazine for this very special cover.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на


Тя и мъжът ѝ са категорчни, че ще възпитават детето си по "прогресивен" начин.

"Когато мъжът ми и аз кажем на приятели, че ще имаме дете, първият им въпрос след: "Честито!" е "Знаете ли какво искате?". Ние им отговаряме, че няма да знаем какъв пол е, докато не навърши 18 години и ни уведоми", сподели тя.С решението си да отглежда детето си в полово неутрална среда Ратайковски се присъединява към плеядата звезди, които отказват да възпитават децата си според стереотипите на обществото. Желанието на супермодела е детето ѝ само да намери място под слънцето и само да реши какъв живот да живее според вътрешното си усещане, допълни брюнетката.

Терминът е следващата година, така че Емили засега има достатъчно време да споделя щедро снимки от бременността си в социалната мрежа и да радва с тях последователите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new body/new @inamoratawoman

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на

 

Четете още: Камерън Диас съжалява, че е родила късно, иска да живее до 107, за да види внуците си

Още по темата

Коментари

4 ебати
  19 ноември 2020 | 11:38 отговор
 

ебати откачалките.

 
3 ;)
  12 ноември 2020 | 22:03 отговор
 

Нима? А нас дори не ни интересува.

 
2 Maria London
  12 ноември 2020 | 15:32 отговор
 

Извинявам се много, но има моменти в които българския хейт влиза в много добра употреба! Каква тъпа крава трябва да си при положение, че света я познава от едно парче на Robin Thickle, където подскача като крава и сега дава акъл. Ако беше родена в Полша, родината на баща й, сега щеше да подскача на площада да казва, че не мога да абортирам,,,,Да живеем в "свободен свят" и нейното дете може да си избере даже и приякор, държава в която да живее, но не разбирам защо още преди да се е родило вече карат децата да избират и психиатър....А Емили е позната с едно, с нейната ниска интелигентност, това е първото, което излиза като напишеш името й :Emily Bimbo (тъпачка)

 
1
  12 ноември 2020 | 13:59 отговор
 

Поредното куку.

 

Добави Коментар

Най-четени