Автор
Woman.bg

Да напуснеш съпруга си, за да намериш щастието: Историята на една многодетна майка

Кристина е на 32 години, има три прекрасни дечица и страхотен съпруг, а днес е в очакване и на четвърта си рожба. Една жена, за която децата и семейството са всичко! Нейната история е изключително вдъхновяваща, особено за онези, които нямат куража да напуснат мъжа, който ги потиска и кара да се чувстват отхвърлени, самотни и нещастни. Точно с такъв мъж Кристина живее дълги години, правейки компромиси с личното си щастие в името на децата, докато не осъзнава, че прави голяма грешка...

Ето какво споделя пред кампанията за стимулиране на раждаемостта у нас - "Направи го сега – ДНК на бъдещето", Кристина:

"Моята история може би е по-различна. Живеех с един мъж, от когото имам първите си 2 деца. Не се получи с него – все едно бях сама, имаше дни, в които не го виждахме изобщо. Излизаше, посещаваше казина, все си казвах: "Кристина, заради децата трябва да сте заедно!"

Докато един ден вече чашата преля. Срещнах уникален човек, всичко между нас стана много бързо – сключихме брак, забременях с третото си дете, което беше много желано. С този човек децата ми видяха какво е да имаш татко – било то чрез грижите, чрез игрите, разходките…

Смея да твърдя, че имам мечтаното семейство. Сега очакваме и четвъртото ни дете, също желано и планувано. Не знам какво друго да кажа, освен че съм щастлива, имам прекрасни деца, живи и здрави са, и страхотен съпруг. С едно изречение, мога да кажа: Бог ме дари с тях – моето семейство!

Искам да пожелая на всеки това чудо!"


Историята на Кристина и Александър е част от благородната кампания "Направи го сега – ДНК на бъдещето". Целта на проекта е да вдъхнови и насърчи всички двойки, които не страдат от репродуктивни проблеми, да не отлагат появата на първата си рожба за по-късен етап от живота им, когато може вече да е късно.

Четете още: Една вдъхновяваща история, която доказва, че детската любов може да бъде вечна