Дъщерята на Глория разкри как е родила и колко килограма е качила

Дъщерята на Глория, младата певица Симона Загорова, стана майка съвсем наскоро, а вчера сподели и видео в мрежата, в което разказва за целия период на бременността, как е научила, че ще става родител и как е протекло раждането.

Като повечето двойки, които са заедно от скоро, Симона и Дани не планирали да създават семейство толкова рано след началото на връзката си. Загорова е откровена, че е забрменяла напълно случайно и дори не вярвала, че в утробата ѝ расте бебе, докато не отишла спешно на гинеколог след участие в Бургас. За щастие двамата с Дани не умували дълго какво да направят, а директно решили, че ще станат семейство и ще задържат бъдещата си дъщеря.

View post on Instagram
 

Симона разказва за първите симптоми на бременността и отговори на най-задавания към нея въпрос през последните месеци, а именно колко килограма е качила до края на 9-и месец. Оказа се, че младата майка е напълняла с 22 кг, които почти е успяла да свали. Тя сподели и че цял живот се бори със склонността си към бързо качване на килограми, но за радост - бързо е успяла да стопи почти всички натрупани по време на бременността.

Дъщерята на Глория отговори и на един от най-интересните въпроси, от който всички се вълнуват и той е по какъв начин е родила Галина. Симона споделя искрено, че голямото ѝ желание е било да роди естествено, защото е имала всички предпоставки, че ще успее да се справи по този начин. Но тъй като до деня на термина не е имала никакво разкритие и контракции с лекаря ѝ са взели решението да бъде направено секцио, за да не бъде преносено бебето.

В момента Симона изглежда прекрасно и по всичко личи, че най-важната роля в живота ѝ, тази на родител, ѝ носи истинска радост.

View post on Instagram
 

Четете още: Ексклузивно: Десислава Иванчева е бременна