Ели Гигова е бременна в шести месец, научихме от в. "Уикенд". Очаква се милионерската наследница да посрещне на бял свят първата си рожба в края на лятото, съобщиха пред медията близки до бившата тв звезда.

Наследничката на оръжейния бос Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, но в момента е в родината си за няколко дни. Според източниците 39-годишната брюнетка е за кратко в София, за да види родителите си, преди да отпътува за белгийската столица, където възнамерява да ражда.

Кой точно е бащата на бебето засега не се издава. Ясно е само, че той е чужденец, който също като Ели работи в Брюксел. Двамата делят един покрив от година и половина и са в прекрасни романтични отношения, твърдят още запознати.

По думите им бащата на красавицата вече е дал благословията си за влюбената двойка и няма търпение да прегърне внучето си. Раждането на наследника съвпада с друго голямо събитие в живота на Гигов - честването му на 60-годишен юбилей. За него появата на бебето ще бъде най-големия подарък за празника.

Припомняме, че Ели Гигова заряза живота си в България през 2016 г. Тогава тя се установи за кратко във Вашингтон, но през септември 2018 г. тя отново се завърна у нас и стана водещ на сутрешния блок на БНТ "Денят започва". Година по-късно дъщерята на Гигов напусна телевизията, за да стане сътрудник на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев.


Четете още: Дарина Павлова напусна Дубай. Вечеря с американски милионери във Флорида