Емили Ратайковски засипа феновете си със снимки, на които кърми. Ето реакцията им...

Емили Ратайковски отново зарадва почитателите си с мил кадър, на който кърми сина си Силвестър. Припомняме, че момченцето се появи на бял свят навръх женския празник - 8 март.

Към момента снимката е събрала над 2 млн. харесвания и има над 9 800 коментара кой от кой по-ликуващи и въодушевени.

View post on Instagram
 


Това не е първата снимка, на която Ратайковски показва бебето в обятията си, докато го кърми. Тя сподели такава, когато оповести новината за раждането на детето. Красивият кадър вече е надскочил 3,7 милиона харесвания.

View post on Instagram
 

Вестта, че чака бебе изкусителната брюнетка съобщи в края на октомври 2020 г., когато публикува атрактивно видео и фотосесия за престижното списание VOGUE. Тогава в интервю за модната библия Ратайковски сподели, че не иска да разкрива пола на бебето.

„Всички ни питат за пола, а ние отговаряме, че няма да го знаем, докато не навърши 18 години. Не знаем какво расте в моя корем. Що за личност ще бъде“, написа тогава красавицата.

View post on Instagram
 

Емили Ратайковски мина под венчилото с актьора и продуцент Себастиан Беър-Маклърд на тайна сватба след едва няколкоседмична връзка. Преди това манекенката имаше 4-годишен романс с друг мъж.

View post on Instagram
 

През лятото на 2019 г. американката втрещи последователите си в Инстаграм, като качи снимка по бельо, на която не е избръснала подмишниците си. Кадърът бе част от фотосесия за списание „Harper's Bazaar“. Тогава Ратайковски също написа текст за изданието, в който защити правото на всяка жена сама да избира как да изглежда и какви дрехи да носи.

Четете още: Ето как внучката на Катето Евро нарисува Татяна Лолова