Автор
Woman.bg

Ето я малката принцеса на Меган и Хари! И тя е копие на баща си

Принц Хари и Меган Маркъл най-накрая публикуваха снимка на дъщеричката си Лилибет. Херцозите на Съсекс зарадваха феновете си след първия рожден ден на момиченцето, като на фотографията се вижда как то сияе по време на пикник в имението Фрогмор, където бе отбелязан празникът. Двамата родители споделиха, че са силно развълнувани от пожеланията, които са получили за рождения ден на второто си дете.

View post on Instagram
 

Меган и Хари пристигнаха в Обединеното кралство миналата седмица за честванията по случай 70-годишния юбилей на кралицата. Двамата обаче се появиха само веднъж по време на празненствата и то без децата си, след което бързо отпътуваха за САЩ.

View post on Instagram
 

Визитата им на Острова обаче даде възможност на Елизабет Втора да се запознае с правнучката си, кръстена на нея, която е родена в Калифорния. Празненството по случай рождения й ден е било в тесен кръг с приятели и близки роднини.

Освен че от публикуваната снимка е видно, че малката Лилибет е одрала кожата на баща си, се забелязва и прилика с братовчедка й принцеса Шарлот.

View post on Instagram