Калина и Емо от 'Един за друг' станаха родители (снимки)

Любимата двойка Калина и Емо от риалити формата "Един за друг" приветстваха на бял свят първата си рожба. Радостната вест съобщи щастливата майка в профила си във Фейсбук.

Младата жена публикува и снимки с новороденото, които развълнуваха последователите ѝ и те я засипаха с бурни овации и пожелания за много щастие.

"Матео, здравей мило наше детенце. Сигурно не ти е лесно. Нашият свят е малко шумен, труден и на моменти сложен. Преживява се, но само ако има кой да те обича. Обичам те толкова много, защото ни избра, а и защото с татко ти май сме от онези досадни хора, които ще остареят заедно. Наричат го "голямата любов". А тя винаги ражда такива съкровища като теб. Ще бъда винаги до теб. Защото си сърце от моето сърце! Защото си сърце от нашите сърца!", гласи емоционалният пост, който Калина сподели в социалната мрежа.

Решението да имат бебе тя и любимиян ѝ Емо взели преди четири години, но първите им опити се оказали неуспешни. Причината за проблема на двойката, която впоследствие стана популярна покрай участието си във формата "Един за друг", била в частично запушените маточни тръби на Калина. Това наложило тя да се подложи на минимално инвазивна лапароскопска операция. Въпреки че въпросната интервенция увеличила шанса за родителство, налагало се и допълнително лечение. По това време дошло участието на двойката в "Един за друг" и така плановете за бебе били оставени на пауза.

След края на снимките на шоуто с участието на младата двойка, посещенията на Емо и калина в в болница "Селена" зачестили, а желанието за бебе станало абсолютен приоритет за двамата. И ето че чудото станало. Малко след като се заговорило за процедура в ин витро клиниката към болницата, Калина забременяла естествено.

Калина и малкият Матео са в чудесно състояние. Очаква се да бъдат изписани от клиниката в началото на следващата седмица.

Четете още: Гергана Малкоданска роди Белла