Когато си свикнала да си кучка, но родиш - Камерън Диас си гледа детето по цял ден вкъщи

Камерън Диас е от звездните майки, които пазят децата си от медиите като същински орлици. Първородната дъщеря на актрисата се появи на бял свят едва преди 3 месеца, но вече е обект на засилен интерес от страна на журналистите. Несъмнено една от причините за това е, че това малко човече е толкова очаквано и желано от страна на Камерън и любимия ѝ Бенджи Мадън, които години наред така и не можеха да създадат потомство.

Малко след раждането на бебето стана ясно, че звездната двойка е използвала услугите на сурогатна майка и затова светът така и не разбра, че очакват дете. Иначе Камерън Диас едва ли щеше да опази бременността си от медиите, които с трепет очакват да я видят с наедряло коремче от толкова много години. Но нека се фокусираме върху настоящето, а именно как се справя актрисата като майка по време на пандемия.

Наскоро русокосата изкусителка даде интервю, в което най-накрая проговори за майчинството. Ето какво сподели тя:

View post on Instagram
 

"Влюбена съм в ролята си на майка. Това е най-най-най-хубавата част от живота ми. Толкова съм благодарна и щастлива, защото това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало някога и съм истинска късметлийка, че имам Бенджи до себе си. Прекарваме прекрасно времето си заедно. Все още съм развълнувана и направо не мога да повярвам какво ми се случва", разказа 47-годишната Камерън за първите мигове от майчинството.

Звездната майка споделя и как върви животът ѝ по време на карантина, а именно в много готвене, чистене, поддръжка на градината ѝ и грижи за малката Радикс, която се роди в средата на януари. Или както самата Камерън заключава в едно изречение: "Поддържам живота в къщата."

Актрисата разкрива още, че дните ѝ не са се променили много, откакто е наложена карантината:

"Всъщност, аз съм под карантина с или без пандемия, защото съм майка на 3-месечно бебе. Животът ми е тих и изолиран от три месеца насам, но разликата е, че допреди няколко седмици приятелите ми идваха на гости, а сега не се виждам и с тях."

А как ли се справя таткото на Радикс с грижите за нея и помага ли на Камерън? О, да! По думите на актрисата, Бенджи е отличен родител и двамата са си разпределили справедливо задълженията покрай бебето.

"Истинска късметлийка съм, че Бенджи е баща на детето ми. Той е невероятен. Всяка вечер къпем Радикс заедно, той я приспива, а аз отивам в кухнята, където приготвям по чаша вино и започвам да готвя или да гледам някое шоу", открехва още завесата на семейния си живот Камерън.

View post on Instagram
 

За съжаление, вероятно в скоро време няма да видим снимки на малката Радикс в социалните мрежи, тъй като звездните ѝ родители предупредиха още в дните след раждането ѝ, че ще запазят максимално личното ѝ пространство от медиите. А ние стискаме палци да е наследила красотата на майка си.

Четете още: Истинско чудо: Бременна жена в кома роди след усложнения от коронавирус