Никол Кидман и Кийт Ърбан ще си осиновят дете

12 януари 2023 | 16:20
4403
1
снимки: Getty Images
1

Звездната двойка Никол Кидман и Кийт Ърбан е взела решението да си осинови дете. Актрисата и музикантът ще разширят семейството си, въпреки че имат две дъщери. А Никол има и две осиновени деца от връзката си с Том Круз. 

Двамата са решили, че искат да осиновят бебе, а причината е, че Кидман винаги е мечтаела да има много деца, и по-конкретно 10. Уви - Никол е имала проблеми с плодовитостта си и макар да е родила две момичета и да има още две осиновени момиче и момче, тя така и все още няма толкова деца, колкото винаги е искала.

Кийт Ърбан, Никол Кидман

 

Втората дъщеря на актрисата беше родена от сурогатна майка, а идеята за осиновяване Никол получила от Чарлийз Терон. След като видяла колко е щастлива с осиновените си дъщери, Кидман решила, че отново иска да има бебе, макар и биолгично да не е нейно. 

Никол Кидман

Четете още: Истинско копие на красивата си майка: Дъщеричката на Гери Малкоданска навърши годинка


Още по темата

Коментари

1
  14 януари 2023 | 01:25 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени