Рут Колева обяви, че е бременна в живо предаване на "Къртицата". Въпреки упоритото желание на певицата бременността й да не бъде коментирана, от предаването бяха безмилостни. След като разпитаха всички участници какво мислят за хвърлената тази вечер бомба, те се обърнаха и към „анализаторите“ в студиото, които разнищиха темата на дълго и на широко.

Певицата призна, че носи бебето на бившето си гадже Калоян, с когото се раздели, докато беше в шоуто.



Изследванията й показват, че е напълно здравa. Певицата сподели, че е заченала преди влизането си в шоуто, по времето, когато все още е живеела с гаджето си или при излизане за участие извън Базата.


Четете още: Скандал: Рут Колева е бременна от бившия си!

Певицата обаче отказа да коментира дали ще задържи детето. Този въпрос се обсъжда от майката и бащата, заяви Рут. Тя беше категорична, че това не е печална новина за нея.

Рут получи пълна подкрепа от Групата, както и от настоящият си приятел Любо.

Бившият приятел на Рут, Калоян Трифонов, изрази подкрепата си към нея в телефонен разговор по време на живото предаване тази вечер.

Актьорът не пожела да коментира дали двамата са взели решение ще роди ли Рут Колева бебето. Въпреки това той даде ясно да се разбере, че той ще уважи нейното желание.

Четете още: Рут Колева с пластични операции