Вижте как Соня Йончева отпразнува първата годинка на дъщеря си (Снимки)

Българската сензация на световната оперна сцена - Соня Йончева, е на върха на щастието заедно със съпруга си - Доминго Хиндоян. Повод за огромната радост на двамата е навършването на първата годинка на дъщеричката им София.

Голямото събитие Соня отпразнува в тесен семеен кръг, в компанията на най-близките си хора у дома.

Оперната прима сподели очарователни снимки от празника на профила си във Фейсбук. „Една година чисто щастие с нашата светла София! Изпълнени сме с любов...“, написа тя към фотосите.

Певицата и диригентът оповестиха, че ще стават родители за втори път през март миналата година. Заради това, че гласът на Йончева се бе променил заради бременността, тя трябваше да отмени всичките си планирни дотогава спектакли.

На един от кадрите звездната двойка позира грейнала от щастие до малката рожденичка и нейното по-голямо братче – Матео. Украсата пък е тематично подбрана в цвят розово.

„Най-после сме четирима! Какъв по-прекрасен начин да отпразнуваме раждането на нашата принцеса София, от рождения ден на нашия Матео? Те са родени само с няколко дни разлика. Щастливи сме оттук до луната и обратно!“, с тези думи Йончева обяви в началото на октомври посрещането на дъщеричката си на бял свят, като сподели пред последователите си и първите ѝ снимки.

Малко след раждането на София, оперната прима се завърна на сцената, за да радва своята публика, а гласът ѝ сякаш стана още по-красив, нежен и плътен.

Четете още: Певицата Весела Бонева гушна своята първа рожба