Лятото или зимата е по-опасният сезон за кожата? Отговорът на този въпрос изобщо не е лесен. И ако през топлите месеци нежната бебешка кожа има нужда от слънцезащитни кремове, зимата също е сезон, през който не бива да подценяваме външните влияния.

Студеният вятър, ниските температури и зимното слънце правят кожата по-чувствителна и резултатът е налице - обикновено след разходката навън тя е зачервена и суха. Вкъщи негативно въздействие й оказват отоплителните уреди - те я изсушават допълнително. Затова е нужна специална козметика, която едновременно да защитава от външните влияния и да хидратира нежната бебешка кожа.

Особено подходящ за целта е свръхзащитният и хидратиращ Колд крем на Mustela®. Той предпазва сухата кожа от вредните фактори на околната среда, като подсилва защитата на повърхностния й слой. Осигурява незабавна и дълготрайна хидратация и защитава кожата в дълбочина, благодарение на съдържанието си на серамиди.

Заради формулата си - със съдържание на вазелин, пчелен восък, глицерин, масло от ший, жожоба и сладки бадеми, лосионът за тяло с колд крем подсилва хидролипидния слой на кожата. Благодарение на двойното му действие, тя е защитена в дълбочина, интензивно подхранена и успокоена.

Колд крем и хидратиращият лосион за тяло с колд крем са с висока поносимост от кожата и очите. Нанасяйте ги многократно при зачервена и изсушена кожа.