Автор
Woman.bg

Жена роди двe двойки близнаци в рамките на една година

Светът е голям и изненади дебнат отвсякъде! Да стане майка е огромна радост за всяка жена по света. Или поне така се надяваме. Да се окаже майка на близнаци обаче, радостта за нея става двойно по-голяма. Дотук добре... А сега си представете, че няколко седмици, след като си се сдобил с двойка малки палави ревльовци, разбереш, че на хоризонта се задава още цял един чифт такива. Ето на това вече му се вика да взривиш джакпота от раз!

През март 2019 г. Александрия Уолистън от Уест Палм бийч, САЩ, ражда две момченца – Марк и Малакай. Три месеца по-късно тя започнала да се чувства некомфортно, като постоянно ѝ се гадело.

Какво било учудването ѝ, когато прегледът при доктора установил не само, че пак е бременна, но и че отново носи двойка близнаци?!

Така на 27 декември миналата година щастливата мама родила и другите си двама синове – Кейлън и Кейлъб.

Апропо, това не е всичко. Александрия има тригодишна дъщеря Армани, за която с чувство за хумор споделя пред местния тв канал WPTV, че била палава за двама.

Друг любопитен факт около многодетната Уолистън е свързан с нейните две баби. Малко след като родила и втората си двойка близнаци, тя научила, че и двете скъпи на сърцето ѝ стари дами на младини били бременни с близнаци, но ги загубили при раждане.

Лекарката, която акуширала при раждането на Кейлън и Кейлъб пък, смигвайки, я посъветвала да пусне тото.

Четете още: За първи път се роди бебе от трансплантирана утроба