Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Евън Рейчъл Уд или Робин Райт?

Женствеността е запазената марка на Gucci за колекция pre-fall 2012, която страшно много се харесва от известните красавици.

Моделите носят елегантно и загадъчно ретро излъчване, постигнато с помощта на средните дължини на полите и кройките, обгръщащи женското тяло по-най-добър начин.

Като резултат две звезди с много сходни фигури и цвят на косата си бяха избрали една и съща дреха от колекцията на модната марка за свои светски изяви.

Видяхме сивата рокля на каре без презрамки върху тялото на актрисата Евън Рейчъл Уд на събитието “The Ever Changing Face of Beauty Event” в Ню Йорк.



25-годишната звезда в момента се радва на новината, че ще става майка за първи път.

Това ще е първо дете на Евън Ууд и Джейми Бел, които се ожениха през октомври миналата година.

Русокосата актриса бе комбинирала роклята с обувки и тънък колан на Gucci.



На събитието „25th Anniversary Screening & Cast Reunion of The Princess Bride” в Ню Йорк през октомври миналата година актрисата Робин Райт блесна с абсолютно същата рокля.

Къса небрежна прическа и класически черни обувки допълваха визията й.



В момента Робин планира да се омъжи за новия си приятел, 32-годишния актьор Бен Фостър.

Американският таблоид „The National Enquirer” съобщи, че двамата се влюбили през 2011 г., докато снимали драмата "Полицейски участък Рампарт" и след това започнали дискретна връзка. Нека ви припомним, че Робин беше омъжена 14 години за актьора Шон Пен.

Силуетът на роклята е изключително женствен, с форма на пясъчен часовник – тънката талия подчертава още повече слабата фигура на Робин.



Дрехата е за модерната жена, която държи да демонстрира индивидуалността си при всеки повод. Именно такива са Евън Рейчъл Уд и Робин Райт. Трудно ни е да преценим на коя й отива повече, затова се надяваме на вашата помощ! Може да гласувате в анкета по-долу за вашата фаворитка или чрез коментар.