Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кейти Пери или Ким Кардашиян?

Известните личности обожават да показват телата си по възможно най-добър начин за светски събития, обгърнати от най-красивите и актуални модели на нашумелите дизайнери. В този случай две от най-коментираните и апетитни звезди се появиха с една и съща страхотна вталена рокля на Roland Mouret.

Американската певица Кейти Пери блесна от глава до пети в синьо на представянето на първата си колекция от изкуствени мигли през февруари. Сещате се, това беше любимият й нюанс за известен период от време.

Синята дреха, с по-светъл акцент в горната и долната част на роклята, е от пролетно-лятната колекция на Roland Mouret.

Синя коса, синя рокля, сини обувки на Giuseppe Zannoti и сини гривни допълваха цялостната синя визия на 27-годишната поп звезда. Синьото бе цвят, в който г-ца Пери неудържимо се бе влюбила…

Риалити звездата Ким Кардашиян, която отскоро се среща с Кание Уест, бе подбрала същата дреха за своя изява в тв предаването „Today Show” през април.

Тя бе заложила на елегантен и семпъл тоалет, който се състоеше главно от вталената дреха, подчертаваща всяка част от фигурата й.

Единствено черен колан и черни обувки на Christian Louboutin допълваха цялостната й визия.

А черната, права коса идеално контрастираше с изцяло синята рокля.

Коя визия повече ви допада: кукленската на Кейти Пери или по-елегантната на Ким Кардашиян? Очакваме да разберем от вашите коментари по-долу!

ВИДЕО:

Вижте роклята от пролетната колекция на модната марка за 2012-а: