Брюнетката Джесика Бийл се превръща в изключително зряла, секси мадама, която с всяка своя изява прави по-голяма конкуренция на колежките си.

Преди няколко дни тя ни впечатли със своята визия за наградите ESPY, облечена в много нежна и романтична рокля на Christian Dior.

Нейното позитивно излъчване ни зарази и този път. По време на фантастичното събитие „Comic Con”, което се проведе от сряда до неделя миналата седмица в Сан Диего, 30-годишната актриса се появи по-красива и щастлива от когато и да било!

Усмихната, жизнерадостна и отново с прекрасен тоалет – Джесика си заслужи вниманието на фенове и фотографи.

Годеницата на Джъстин Тимбърлейк представи новата си лента „Total Recall” („Зов за завръщане”), с участието на Колин Фарел, Кейт Бекинсейл, Брайън Кранстън, Итън Хоук и др.

* с Кейт Бекинсейл

„Зов за завръщане” е римейк на едноименния филм на Пол Верховен от деветдесетте години с Арнолд Шварценегер и Шарън Стоун.

Джесика се бе спряла отново на бял тоалет, който бе допълнен от обувки в ярък цвят.

Тя бе комбинирала ефирен бял топ на Joe Jeans с прилепнала по нея бяла пола тип молив с интересен детайл в кръста от resort колекцията на Thierry Mugler за 2013-а.

Цикламените обувки на Brian Atwood допринесоха за свеж и неочакван завършек на тоалета й.

Ноктите й също бяха потопени в ярки нюанси: оранж и цикла, които се открояваха на белия фон.

Небрежната й, вълниста прическа бе допълнена със сладурска диадема на Jennifer Behr за Fendi от есенно-зимната колекция за 2011-а.