Почти като Барби: Майката на Ирина Шейк се облича като младо гадже

Майката на Ирина Шейк, Олга Шайхлисламова, често прекарва време с известната си дъщеря, откакто сепурмоделът се раздели с Брадли Купър. Ако по-рано семейните им излети бяха рядкост, то сега Шейк и мама Олга често биват забелязвани или на плажна ваканция, или на разходка. И изглежда, това доста се харесва на Шайхлисламова-старша, пише руският сайт Wday.ru.

View post on Instagram
 


Очевидно влиянието на Ирина върху майка ѝ е доста голямо. Доскоро Олга се обличаше много скромно, да не кажем невзрачно, подобно на много дами на възраст около 60-те, припомня изданието. Днес обаче тя често може да бъде забелязана с тоалети в ярки цветове, смели силуети и силно изразена младежка визия.

Само преди броени дни Шейк и майка ѝ бяха щракнати по време на разходка в Ню Йорк. И ако трябва да бъдем честни, гледайки снимката, трудно можем да определим коя от двете е по-ярка и стилна.

Колаж: Woman.bg, Източник: Wday.ru

Ирина е в шикозен ансамбъл с цвят на липа - съставен от мидъл рокля с отворено деколте и черно кожено яке. Шайхлисламова пък е заложила на модерен анцуг в наситено розов нюанс. Яркият грим добавя още повече цвят към визията ѝ.

Ирина е родена в руския град Еманжелинск и детството ѝ е белязано от бедността. В ранна тийнейджърска възраст моделът губи баща си и нейната майка - учител по пиано, е принудена сама да издържа Ирина, както и по-голямата ѝ сестра.

Често Шейк трябвало да работи в градината, за да отглежда храната, с която се изхранвало нейното семейство. За радост на една от най-успешните звезди от световния моден подиум и нейното семейство днес всичко това е само спомен.

View post on Instagram
 

Четете още: Момичето с бели коси и различен цвят на очите, което покори света с феноменалната си красота