Напоследък започна да ни омръзва да виждаме десетки нови и нови снимки на Риана в мрежата. Оказа се обаче, че това се кадри от чисто новата фотосесия, представяща последната ѝ модна колекция.

River Island и Риана официално показаха своето мощно вдъхновение от 90-те години на миналия век (как звучи само, сякаш е било преди 100 години).

Четете още: Изгониха Риана от джамията Шейх Зайед

Засега кратко изявление по повод колекцията е направил собственикът на River Island Бен Люис: „Измина една невероятна година в работа с Риана. Тя бе истинско вдъхновение за художествения ни екип и сме поразени колко време, енергия и постоянство влагаше в този проект. Досега реакциите на феновете от целия свят относно линията са положителни и сме още по-развълнувани да видим как ще реагират и на последната.“

Още преди време самата Риана сподели, че ако има нещо, което обожава в работата си с британската дизайнерска къща, то това несъмнено е свободата, която ѝ дават за творчески размах и разбирателството помежду им.

Четете още: Риана с дрехи от колекцията на Кейти Холмс

Последната колекция предлага дрехи, подходящи за ежедневието на една млада, красива и необикновена дама. Няма да видите нищо подходящо за „лачено парти“, нито пък тоалет, който да облече изисканите претенции на дами с по-елегантен вкус.

Колекцията е фънки, секси и небрежна. Също като лудите 90-те.

Четете още: Секс-шоу травмирало Риана