Ще се изненадате! Вижте колко струва гардеробът на Мелания Тръмп за 4 години в Белия дом

22 януари 2021 | 11:10
10745
0
Инстаграм, Getty images
0

50-годишната Мелания, съпруга на Доналд Тръмп, е една от най-стилните първи дами, които светът е виждал досега. Красива, изящна и с вкус. Всяка жена иска да изглежда добре, нали?

Твърди се, че за 4 години в Белия дом Мелания е похарчила над 1 милион лири за дрехи.

От якето на Dolce & Gabbana, струващо над 37 000 британски лири, което тя носеше на срещата на върха в Италия преди няколко години, до ослепителната роклята на Ralph Lauren, с която блесна в нощта, когато Тръмп встъпи в длъжност като президент на САЩ - изборът на дрехи е безкомпромисен.

Когато през октомври 2018 г. президентът Доналд Тръмп и Мелания посрещнаха Хелоуин в Белия дом, г-жа Тръмп зашемети аудиторията с вълненото палто на италианската марка Bottega Veneta, струващо 3 хиляди паунда.

Неведнъж сме ставали свиделите на това как тя сменя по няколко тоалета на ден. Обикновено под формата на аксесоари, както и класическите черни токчета, които често са на един от любимите ѝ дизайнери - Christian Louboutin.

Alexander McQueen също е предпочитана марка за брюнетката. 

 

В гардероба ѝ има Gucci, Karl Lagerfield, Burberry и Dior. А една от най-запомнящите се визии е тази, която Мелания избира за втория президентски дебат пред 2016 г. Тогава тя се появи с ослепителна розова риза именно на Gucci. 

Michael Kors също попада в списъка на съпругата на Доналд Тръмп. Помните ли черния костюм за 10 хиляди британски лири, дело на американския моден дизайнер? Прекрасен!
Когато през октомври 2018 г. президентът Доналд Тръмп и Мелания посрещнаха Хелоуин в Белия дом, г-жа  Тръмп зашемети аудиторията с вълненото палто на италианската марка Bottega Veneta, струващо 3 хиляди паунда.

 

При първото ѝ официално посещение във Великобритания през 2018 г. Мелания заложи на уникална жълта рокля на J.Mendel. Тоалетът бе изкупен за броени дни. 

 

Разбира се, г-жа Тръмп обича и скъпи аксесоари. Като чантата Hermes Birkin за 50 хиляди британски паунда.

Добрата новина е, че ние ще продължим да се радваме на стила на вече бившата първа дама, която има милиони последователи в Инстаграм, към които отдавна сме се присъединили. 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар