Автор
Антония Дамянова

Бялото братство ще спаси света: Какво предрича наследницата на Ванга за бъдещето на човечеството

19-годишната французойка Каеде Убер стана известна с точните си прогнози за бъдещето. Момичето получава знания за бъдещето в сънища и чрез общуване с духове. Тя твърди, че вижда размазани черни фигури, които се приближават към нея и ѝ разказват за предстоящи апокалиптични събития.

Колкото по-ярко се проявява дарбата на младата гадателка, толкова повече се влошава зрението ѝ. Момичето страда от генетична патология, която може да доведе до критична мускулна слабост и почти пълна слепота. Отчасти затова мнозина сравняват Каеде с известната българска ясновидка Ванга и я смятат за нейна наследница.

Разбира се, днес много екстрасенси наричат себе си последователи и дори наследници на известната Ванга, но самата Ванга, малко преди собствената си смърт, споделя, че истинският наследник на нейния дар ще бъде момиче, което е предопределено да се роди в горящ град, в страната, където е работил Нострадамус. През 2009 г. един от френските вестници публикува кратка статия за Каеде Убер от Монпелие, която може да вижда в бъдещето. Когато тя се ражда, в града бушуват пожари.

Каеде говори за пророчески видения от 5-годишна възраст. Почти всеки път тя отбелязва, че нищо добро не ни очаква и предрича катастрофи, кризи и мащабни терористични атаки на нашата планета.



Последните ѝ прогнози говорят за увеличаване на терористичните заплахи и изостряне насветовните конфликти. „Кървавото сияние“, идващо от Изтока, е това, което тя вижда от виденията си. Според нея политическото и социално напрежение в Турция, Алжир и Сирия ще достигнат своя връх. Въпреки че момичето те уточнява какъв е характерът на тези конфликти и как ще се развият, потенциалът за насилие и агресия по думите ѝ е голям. В резултат на това Европа буквално ще се „задуши“ от бежанци от Изтока. Това ще повиши нивото на безработица и престъпност, което от своя страна ще доведе до намаляване на жизнения стандарт и ще предизвика нови масови конфронтации.

Друг важен проблем, на който младата гадателка обръща внимание, е липсата на питейна вода. Тъй като изменението на климата продължава да засяга планетата, източниците на прясна вода стават все по-оскъдни. Каеде Убер вярва, че ситуацията ще ескалира и това ще доведе до конфликти относно правата върху водата, които могат да ескалират в тотални войни в някои райони. Русия, със своите богати сладководни ресурси в езерото Байкал (за което се знае, че е най-големият естествен резервоар на прясна вода на нашата планета - около 19% от световните запаси), може да се озове в епицентъра на тази борба.



Развръзката ще се намери след създаването на „Бялото братство“, за което е говорила и Ванга. Каеде твърди, че то ще бъде пряко свързано с Русия. Страната според нея ще играе решаваща роля в смекчаването на различните конфликти и кризи, които ще възникнат през следващите години.

Въпреки че прогнозите са много тревожни, не трябва да забравяме, че пророчествата са само вероятности, които може да не се сбъднат. Например предсказанията на Ванга са се сбъднали само наполовина. Каеде е сигурна, че ходът на събитията може да бъде променен и обърнат към добро и тогава, много вероятно, бъдещето ще се развие според по-малко мрачния сценарий.

Четете още: Най-ужасяващите предсказания през 2023-та според пророчествата на Баба Ванга