Автор
Теодор Муховски

Дрю Баримор отговори на Хю Грант, който порица "ужасното" ѝ пеене (ВИДЕО)

"Чувал съм кучета да лаят по-добре, отколкото тя пее", сподели британският актьор Хю Грант за своята колежка от "Музика и текст" Дрю Баримор.

Реакцията на Баримор не закъсня и тя отправи специален музикален отговор чрез Инстаграм, след като бившият ѝ колега Хю Грант заяви, че гласът ѝ е "ужасен".



Преди това двете звезди споделиха екрана в романтичната комедия "Music And Lyrics", в която Дрю се превъплъти в ролята на амбициозна авторка на песни, а Хю - в образа на изпаднал поп певец от 80-те години.

В хода на филма и Дрю, и Хю пеят многократно, за което актьорът от "Дневникът на Бриджит Джоунс" наскоро говори по време на интервю за Wired.

Запитан дали във филма от 2007 г. чуваме именно неговия певчески глас, Хю обясни: "Да... но аз съм обработен до неузнаваемост. Всъщност, това не е вярно, аз съм малко автотунингован, но не толкова, колкото някои други".



"Дрю Баримор участваше в този филм заедно с мен и не мисля, че ще има нещо против да кажа, че тя пее просто ужасно", добави той.
В отговор на коментарите на Хю Дрю сподели видео, в което пее с четката си за коса финалния номер на песента A Way Back Into Love, която двойката изпълнява в дует в саундтрака на филма.

"О, Хю? Хюбърт? Това е за теб", пошегува се тя в края на клипа.

View post on Instagram
 


В защита на Хю, по-късно той похвали техниката на изпълнение на Дрю, като отбеляза: "След като я обработиха, тя звучеше много по-добре от мен, защото има сърце, глас и рокендрол. Докато аз звучах като Джули Андрюс, а песента трябваше да бъде рокендрол."

В "Music And Lyrics" бяха включени оригинални песни на фронтмена на Fountains Of Wayne Адам Шлезингер, който почина през 2020 г. вследствие на усложнения от Ковида.



Четете още: Моника Белучи и Тим Бъртън: Една любов, избухнала след 15-годишно приятелство