Автор
Ива Петрова

Дъщерята на Мадона показа космато тяло без бельо – фенове се отвратиха

Дъщерята на поп иконата Мадона и танцьора Карлос Леон ще отпразнува 27-ия си рожден ден тази година. Но ако съдим по това, което тя показва в социалните мрежи, е трудно да се каже, че тя е завършена млада жена. По-скоро звездната наследница прилича е по-непокорна тийнейджърка, отколкото на зискана млада дама.



Лурдес Мария Чиконе Леон отдавна насърчава естествеността на тялото. Това се изразява по-специално във факта, че тя не бръсне подмишниците си, не прави епилация и маникюр, а според някои интернет потребители на практика дори не се мие.

View post on Instagram
 


Въпреки красивия ген, наследен от родителите си – Мадона винаги е притежавала иконичен сексапил, изразен най-вече в яркия ѝ външен вид, а чарът на Карлос е безспорен. Лурдес обаче, макар да е взела чертите и на двамата, явно не прави нищо, за да подчертае това, а напротив – често се появява пред феновете в доста странни и дори скандални образи. Като този път.



Звездната дъщеря реши да си организира импровизирана фотосесия в прозрачен топ без бельо. Тежък грим, цветни лещи, правещи зениците ѝ искрящо бели, "мръсен" стайлинг, страховит маникюр, татуировки, окосмяване по ръцете – всичко това доведе естетите, които я следват в сицеалните мрежи до потрес и отвращение.

„Кой би си помислил, че от майка като Мадона ще израсне такава посредствена дъщеря“, възмущават се последователите.

Разбира се, Мадона беше известна и с това, че обича да провокира с визията си, където и да се появи. С тази разлика, че дъщеря ѝ няма и един талант, с който да се похвали пред обществеността, единодушно отбелязват медии и хейтъри.

Но да публикува снимки на косматите си мишници, било то от дома си, или от червения килим, го прави с лекота и удоволствие, отбелязват критикарите.

Четете още: Джъстин Бийбър показа лицето си след диагнозата "Синдром на Рамзи Хънт"