Капанът на любовния триъгълник: Ето защо сте попаднали в него и как да се измъкнете

Любовният триъгълник - онова явление в живота на човечеството, заради което са се водели войни, проваляло е бракове и е преобръщало дните на много хора изцяло. Ще си кажете, че на вас никога не може да ви се случи подобно нещо, но истината е, че никой не е застрахован от любовно предателство. И може да се случи буквално за няколко мига - просто стойте и гледайте. Не бихме могли да определим дали се случва по-често мъжът да си намери любовница, или жената да потърси чужди прегръдки, но днес решихме да се съсредоточим върху първия случай. Защо мъжът ви може да ви въвлече в любовен триъгълник и как да се измъкнете от него възможно най-безболезнено? Вижте отговорите в следващите редове:

Защо възниква любовният триъгълник?

Началото на краха в една връзка може да възникне от нещо съвсем на пръв поглед безобидно. Например спор или кратък конфликт, или недостатъчно внимание от страна на партньора. Това е първият етап, в който мъжът усеща, че нещо не е наред, но не осъзнава, че съвсем скоро ще потърси развлечението, от което има нужда.

Това се случва във втория етап, когато човекът до вас вече има очи и за други. В подсъзнанието му вече не сте единствена, но дори и той все още не го осъзнава. Тогава, ако в живота му се появи жена, която да го спечели с това, което вие не му давате, процесът става необратим.

В третия етап мъжът вече започва да флиртува с други жени и не след дълго намира онази - любовницата! Може да се случи изненадващо дори и за него, най-често под влияние на алкохол или просто след поредния ви конфликт, след който той има нужда от човек, който ще го направи щастлив.

Ето какви са основните 2 причини за заформянето на любовен триъгълник, които се срещат най-често:

Първи сценарий:

Той ви обича, но тръпката е изчезнала. Интимните ви отношения охладняват все повече и рутината е съсипала страстта помежду ви. Той все пак запазва надеждата, че един ден ще правите отново от онзи хубав изпепеляващ секс, но до тогава има нужда да намери ваш заместител. И в тази роля влиза любовницата, която се грижи за всичките му физически нужди и му дава онова внимание, от което вие го лишавате. Просто знайте, че когато твърде често отказвате секс и сте прекалено уморени всеки ден, рано или късно във връзката ви ще се появи и трети човек.

Решението:

Ако искате да бъдете с партньора си, да останете заедно и да върнете щастието помежду ви, просто си върнете позицията. Запалете искрата на страстта, пригответе му романтична изненада, купете си ново еротично бельо. Припомнете му, че той е мъжът в сърцето ви и най-важното - не ревнувайте и не изпадайте в паника. Не забравяйте, че и вие имате принос за тази ситуация. След това поговорете с него и го накарайте отново да се чувства обичан и желан от вас. Ако той ви обича, любовницата много бързо ще отпадне от живота му.

Втори сценарий:

Тук нещата не са никак розови, но дори и да сте в тази ситуация, най-добре е да го знаете и да вземете мерки навреме. А именно - ако сте влезни във връзка с вече влюбен в другиго човек. Много често, когато хората преживяват несподелена любов, те търсят партньор, който да ги утеши или казано по-просто - клин клин избива. Ако сте попаднали в такава ситуация, вие трябва да знаете, че сте просто инструмент, с който този човек лекува наранените си чувства. И в случай, че онази любов, която някога го е отритнала, го потърси - вие ще се явите излишното звено в този любовен триъгълник.

Решението:

Бягайте, колкото е възможно по-далеч. Ако партньорът ви ви сподели, че е бил силно влюбен в някоя жена, която познава преди вас и че тя не е споделяла чувствата му, просто имайте едно на ум. Но в момента, в който разберете, че те продължават да общуват, просто си бийте камшика. Това е червената лампичка, която може да ви спаси от много неприятни емоции и предателство. Колкото по-рано научите, че сте в такава ситуация, толкова по-безболезнена ще бъде раздялата за вас.

Четете още: Дани Петканов с шокиращо признание: Разделят ли се с Алекс?