Автор
Ева Григорова

Меган и Хари са в Ню Йорк - вижте уникални кадри от първата им официална визита!

Принц Хари и Меган Маркъл решиха да направят своята първа официална визита, след като се преместиха да живеят в Америка. Двамата отпътуваха за Ню Йорк и оставиха у дома двете си деца - Арчи и 3-месечната Лилибет.

Пътуването ще продължи четири дни, а в рамките на първия от тях херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха One World Trade Center, построен на мястото, на което преди атентата от 11 септември, бяха кулите близнаци. Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха придружени от губернатора на щата - Кети Хоукъл, от кмета Бил де Блазио, съпругата му Шърлейн Маккрей и сина им Данте де Блазио. На въпрос дали се радва на пътуването си до Голямата ябълка, Маркъл заяви: "Прекрасно е да се завърна, благодаря".

Малко по-късно двойката направи посещение в местния офис на ООН, където са разговаряли по теми свързани с ковид ваксините, равноправието между расите и менталното здраве.



Вечерта Хари бе засечен в бара на хотела, в който двамата със съпругата му са отседнали, но без нея. Не е ясно с кого точно се е срещнал принцът, но по всичко личи, че разговорът е бил на бизнес тематика на по чаша бяло вино.


В рамките на деня Меган смени два тоалета, а локалните медии побързаха да излязат със заглавия, че херцогинята явно не е погледнала прогнозата за времето. В момента в Ню Йорк е близо 30 градуса, влажността е над 70%, а Меган бе подбрала две вълнени палта и поло, подходящи по-скоро за зимата.


Друго любопитно наблюдение е свързано с косата на Хари, която на живо се оказа доста по-различна, от тази представена в списание Times, пред което двамата с Меган позираха за силно фотошопирана фотосесия. По всичко личи, че косата на принца е била променена чрез компютърна програма, а какво е наложило този ход, за нас остава тайна.