Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Най-празничният и романтичен месец вече е на прага ни, а ние го посрещаме с най-точната любовна прогноза за всяка зодия. Нека видим как ще изпратим ноември и ще посрещнем декември в любовта:

Овен

Овни, тази седмица ще научите, че страховете ви в любовта са напълно излишни. В момента изживявате прекрасни емоции, а звездите ви съветват да им се посветите без притеснение и просто да се потопите в романтичната атмосфера. Необвързаните Овни ще имат страстни преживявания, които е напълно възможно да прерастнат и в дълготрайни отношения.

Телец

Телци, време е да разнообразите любовния си живот. Обвързаните представители на зодията може да подготвят романтична изненада за половинката си. Звездите съветват свободните да не се колебаят, а да се отдадат на пикантните предложения, които ще получат от нов и много интересен за тях човек.

Близнаци

Близнаци, тази седмица определено ще търсите повече приключения, някои от вас дори ще започнат авантюра. Внимавайте, защото подобни забежки могат да ви изиграят лоша шега сега. Необвързаните представители на зодията определено ще се забавляват много през следващите дни.

Рак

Скъпи Раци, тази седмица се посветете на романтичните мигове с партньора, без да правите планове за бъдещето. Сега е време да се забавлявате повече и по-малко да се впускате в дълбоки емоции.

Лъв

Лъвове, през следващите дни звездите ви съветват да се постараете повече за половинката си. Организирайте романтична изненада, а защо не и пътешествие? Сега е моментът да покажете на човека до себе си колко много държите на него. Необвързаните представители на зодията ще имат ново и много обещаващо начало тази седмица.

Дева

Деви, определено вече знаете докъде искате да стигнете с партньора си и имате ясни планове за бъдещето. Сега е моментът да ги обсъдите с любимия човек. Свободните представители на зодията ще започнат нови отношения, но съветът на звездите е да не прибързват, а просто да се насладят на хубавите мигове.

Везни

Скъпи Везни, тази седмица ще бъде много щастлива за вас в любовно отношение. Определено ще усетите чувствата на партньора си още по-силно и ще изживеете прекрасни мигове заедно. Необвързаните представители на зодията ще трябва да проявят повече търпение, защото в близко бъдеще ги очаква нещо настина красиво.

Скорпион

Скорпиони, през следващите дни е възможно да имате някои разногласия с любимия човек, но ако подходите с търпение и обич, ще спечелите много. Необвързаните от вас ще имат много горещи преживявания, които могат да се превърнат и в сериозни отношения.

Стрелец

Стрелци, тази седмица ще трябва да поработите за баланса във връзката си. Можете да комбинирате сладки приказки с пикантни изненади, предложете ново изживяване на партньора си. Необвързаните ще трябва да се посветят по-малко на работата и повече на новите запознанства, защото следващите дни изглеждат много обещаващи за тях в любовно отношение.

Козирог

Козирози, време е да продължите напред, защото ви очакват страхотни моменти. Но първо трябва да оставите някои връзки и разочарования в миналото, за да откриете своя човек. Обвързаните представители на зодията могат спокойно да пристъпят към планиране на бъдещето, както и към разрешаване на някои противоречия.

Водолей

Водолеи, ако все още не сте започнали нови отношения, то това със сигурност ще се случи през следващите дни. Очакват наистина красив период и най-доброто, което можете да направите, е да свалите гарда и да допуснете човека до себе си. Обвързаните представители на зодията е желателно да прекарат повече време с половинката.

Риби

Риби, понякога не сте много лесни за обичане. Звездите съветват тази седмица да бъдете по-търпеливи и да премахнете всички съмнения, които изпитвате в любовта, защото те са напълно излишни. Позволете на любимия човек да ви обича, а необвързаните ще имат горещи преживявания. Не прибързвайте да започвате нова връзка.

Четете още: Ето ги най-магичните дни през декември, когато стават чудеса и желанията се сбъдват