Автор
Теодор Муховски

Не мога да спра да спя с брата на приятелката си - разкъсвам се на две

Аз съм жена, която не се срамува да си признае, че харесва жени. На 26 години съм, приятелката ми е на 27 години и сме заедно във връзка от пет години.

Аферата ми с брат ѝ, който е на 29 години, започна преди година, след като той се премести в нашия град заради нова работа и ние го поканихме да остане при нас, докато си намери друго място за живеене.

Преди това го бях срещала само няколко пъти, но винаги сме се разбирали много добре и сме си пасвали като характери. Дори не се бях замисляла за възможността, че мога да бъда привлечена от него.

През целия си живот си мислех, че си падам само по жени.



Но тъй като приятелката ми започна да работи до късно, с нейния брат започнахме да прекарваме много време заедно и открих, че наистина се наслаждавам на компанията му.

Осъзнах, че харесваме едни и същи научнофантастични филми и слушаме сходни музикални групи. Винаги има за какво да си говорим.

Всичко се промени една вечер, когато изпихме няколко питиета, докато приятелката ми беше на работа. Не знам какво ми дойде на ум, но след много флиртове споделихме страстна целувка.

Това ме изненада напълно, но не можах да му устоя и в крайна сметка правихме умопомрачителен секс.

Още след това трябваше да му кажа, че е било грешка, но се оказах тайно омагьосана от него.

След този случай продължихме да правим секс един път на ден без никой друг да подозира.



Сега, една година по-късно, той се изнесе, но аз все още го виждам редовно и се измъчвам от чувство за вина.

Знам, че не е честно спрямо приятелката ми, но не мога да понеса мисълта, че ще загубя някой от двамата.

Чувствам се толкова объркана. Потърсих мнението на специалист и ето какво ми сподели той:

Ако обичате приятелката си, това трябва да спре сега. Да научи, че е била предадена и от брат си, и от приятелката си, би било душевно опустошително за нея.



Спомнете си защо сте се влюбила в нея. Струва ли си да захвърлите всичко с лека ръка? Независимо дали ще решите да останете с нея, или да се разделите, трябва да се съсредоточите върху връзката си с нея, без да се разсейвате с брат ѝ. Затова най-добре прекъснете контактите си с него, докато не изясните следващите си стъпки“.



Четете още: Ще се изненадате: Сексолог разкрива 5-те критерия, по които мъжете оценяват жените на първа среща