Автор
Ева Григорова

Проблемите едва сега започват: Меган вече се дърпа от Хари и ще иска попечителство над децата?

Меган Маркъл бавно се отделя от принц Хари и се надява да вземе пълното попечителство над двете им малки деца, твърди кралският биограф Анждела Левин.

Говори се, че връзката на двойката постепенно се разпада през последните седмици след редица нашумели противоречиви случки. По-наблюдателните забелязваха, че от излизането на книгата “Резервният” на принц Хари насам, Меган сякаш бавно започна да се дистанцира от него. Кулминацията на тази тенденция настъпи на 19-и май, когато двойката не отбеляза по никакъв начин петата годишнина от сватбата си.



Освен това миналата седмица се появиха твърдения, че херцогът на Съсекс има собствена лична стая в луксозен хотелски комплекс в Лос Анджелис, която използва, когато иска да избяга от семейството си.

Кралският биограф Анджела Левин, която е написала множество книги за монархията, твърди, че Меган планира да се раздели с Хари.

Говорейки за връзката им пред GB News, тя сподели: “По-късно открихме, че Меган вече е планирала да напусне Обединеното кралство още преди да се омъжи.”



“Мисля, че тя обмисля всичко. В момента се създава усещането, че Хари всъщност прави нещо, което е негативно, което е разстройващо, което ще накара публиката да почувства, че не е успял, което е много унизително. Меган обаче е тръгнала в другата посока и се къпе в злато, вероятно ще получи голяма роля във филм и вече има добър нов агент.” - допълни Левин.

“Така че тя напълно се отделя от него. Както казахте, тя не беше никъде, където той наистина имаше нужда от нея. Той има проблем с психичното здраве и има нужда от някой, който да го подкрепя. Всъщност всеки би го направил, но тя се пази. Така че той прави всички гадни неща, а тя продължава напред. И мисля, че това е началото на края за него. Според мен ето какво прави тя - увери се, че той е в безнадеждна ситуация, за да може да вземе децата, а той е напълно изолиран от семейството и приятелите си.“