Тази година Шарън Стоун навърши 62 г., но този факт изобщо не се отразява на ангелското ѝ красиво лице. Напротив – сякаш с възрастта става все по-хубава, а онова фатално момиче от „Първичен инстинкт“ винаги ще живее в нея. Наскоро актрисата доказа, че не приема възрастта си с притеснение, а по-скоро с гордост.

Актрисата сподели с феновете си Инстаграм новата си прическа и бихме казали, че небрежно разрошената коса ѝ стои отлично. На всичкото отгоре тя съвсем не използва филтри или грим, за да прикрие някоя-друга бръчка или просто да се разкраси. Защото самата тя знае, че няма нужда от тях и че е напълно в реда на нещата лицето ѝ да се променя с годините. Бихме могли да отбележим и че тази небрежна прическа я кара да изглежда дори по-млада. Неслучайно снимката вече има стотици хиляди харесвания и безброй коментари, изразяващи възхищение.

View post on Instagram
 


А преди да покаже новата си прическа, Шарън сподели и една от култовите си снимки, запечатани когато е била само на 19 г. Тогавашната невинна красавица с обещаващо бъдеще в Холивуд, днес е една впечатляваща дама, която изглежда все така възхитително, дори и десетилетия по-късно.

View post on Instagram
 


Четете още: Диетата за младост на Бриджит Макрон - как действа?