Автор
Десислава Недева

Венера влиза в тригон с Юпитер: Срещаме любовта на живота си

Струпването на много планети в знака Козирог, които са главните „заподозрени“ за пандемичната обстановка в момента, не са единствените небесни тела в Слънчевата система. И слава Богу, защото положението би било апокалиптично. За щастие утре, 27-ми март, небето ще ни се усмихне и Венера, малката благодетелка ще сключи хармоничен, при това мажорен аспект, с големия добротворец – Юпитер. Енергията малко ще се балансира и приятни емоции ще завладеят човечеството днес. А може би точно това е нужно на света, за да се справи по-лесно с вируса – любов и добро настроение.



Когато Венера сключва тригон с Юпитер, всички ставаме по-весели, оптимистично настроени за бъдещето и изпълнени с благодат и любов. Тези от вас, които са самотни, ще имат идеалната възможност да срещната своята половинка точно сега. Причината за това не се корени само във факта, че сте по-очарователни и харизматични от всякога, а и в самото ви леко отношение към света, което ви осигурява нужното спокойствие и отнема напрежението, стопиращо нещата да се случват. Когато човек е спокоен, той показва най-доброто, на което е способен, а по този начин може да бъде оценен по достойнство от повече хора, с които комуникира. Освен това Плутон също ще направи тригон с Венера на следващия ден, така че новите връзки няма да бъдат случайни, нито ще са краткотрайни флиртчета. Очаква ви разтърсваща кармична връзка, на която ще можете да се наслаждавате години наред с дълбока привързаност и разтърсваща интензивност на чувствата.



Освен в любовта, този аспект е също много благодатен за повишаване на вашата популярност сред обществото. За съжаление няма да можете да посещавате събития и социални мероприятия на живо, но можете да поработите малко повече за имиджа си в социалните мрежи. Там е бъдещето в момента и не бива да изоставате от актуалните тенденции и средства за комуникация и себеизява. Възможно е да получите приятни и ласкави покани за приятелство, но не проявявайте лекомислие. В интернет лесно може да се натъкнете на фалшиви профили и да бъдете измамен от лукави и изкусни хакери. Внимавайте с кого си имате работа, за да не се окажете въвлечени в доста неприятни ситуации.



По време на карантината, повечето от нас разбраха, че може да се живее и без да се харчат луди пари за това или онова. Спестяванията ни се увеличават, но пък онлайн пазаруването е толкова изкушаващо средство за разпускане, че е възможно да не успеем да заделим и лев. Точно в момента отношението ни към естетиката, модата и изкуството е впечатляващо, така че нищо чудно да залитнем в закупуването на няколко доста скъпи дизайнерски рокли или уникална картина на съвременен талантлив художник. Да, знаем, че понеже разходите ви са намалели, можете да си позволите по-скъпи вещи, но все пак не прекалявайте.

Четете още: 7 причини любовта с жена Рак да е завинаги