Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните ще се откъснат от напрежението, Козирозите да запазят спокойствие

Труден ден. Не предприемайте днес нови неща, ограничете контактите.

Овен – Чувствате се добре, отпочинали и във върхова форма. Възползвайте се от повишените си енергийни нива и действайте по вашите проекти и реализиране на желанията си. Стойте далеч от всичко, което се опитва да наруши спокойствието ви.

Телец – У вас се събужда нуждата да прекарвате повече време от обикновено в семейната среда. Това ви дава усещане за сила и баланс. Срещите с близки приятели също се оказват изключително приятни и психически стимулиращи.

Близнаци – Не започвайте твърде много нови проекти, вместо това се фокусирайте върху текущите задачи. Непредвидени събития могат да провалят вашите желания и планове. Освен това не бива да се подвеждате от фалшиви съвети към нещо, в което не сте напълно убедени.



Рак – Занимавайте се с работата си и оставете всеки да поеме своите отговорности. Днес може да бъде ден на много непредвидени събития. Някои от плановете може да се провалят в последния момент, но вие знаете как да се справите.

Лъв – Ще трябва да оставите настрана въпроси, които са от съществено значение за вас, за да се посветите изцяло на нещо или някого, който изисква цялото ви внимание. Добрите аспекти, които Венера ви прави, ви помагат да стабилизирате емоциите си.

Дева – В професионален план нещата ви вървят направо рационално днес. Съществуващите проблеми изчезват и вие овладявате новите трудности с лекота. Все пак не ставайте твърде самонадеяни и най-вече бъдете справедливи към колегите си.



Везни – Днес ще успеете да се откъснете от стреса и напрежението. Първата четвърт на Луната ви съживява и събужда у вас желание за поемане на нови предизвикателства. Ценете това, което имате и се наслаждавайте на малките ежедневни удоволствия.

Скорпион – Днес ще сте много съблазнителни и ще имате шанс да привличате късмет и любов в живота ви. Наслаждавате се пълноценно на времето с партньора си и осъзнавате колко лесно е да си бъдете достатъчни един на друг.

Стрелец – Като сингъл не е нужно да правите много, защото има повече от достатъчно заинтересовани страни. Оставете настрана всички съмнения и несигурност и се насладете на чувството, че оказвате толкова голямо влияние върху противоположния пол. Във всеки случай бързо ще разберете кой наистина се интересува от вас и кой се интересува само от игри.



Козирог – Дори и да ви е трудно, трябва да осъзнаете, че не всяка ситуация може да бъде планирана и контролирана. Не всичко върви мирно и хармонично в партньорството ви в момента. Опитайте се обаче да реагирате спокойно и обмислено при разгорещени спорове.

Водолей – Постарайте се да прецените трезво и възможно най-обективно ситуацията. Не се страхувайте да опитате нови решения. Може би скоро всичко ще се реши по лесен начин. Единственото, което ще ви помогне сега, е малко повече самообладание и хумор.

Риби – Трудността ви да изразявате емоциите си ви кара да изглеждате малко безчувствени, но днес ще покажете, че не сте нито студени, нито непроменими. Не се страхувайте от промени, защото те ще бъдат положителни.

Четете още: Сапиосексуалност: 4 зодии се влюбват в интелекта на партньора си