Автор
Теодор Муховски

Ясновидка назова 5 неща, които привличат луд късмет и любов у дома

Откъде започва щастието в дома? От комфорта на неговите обитатели. Не само физически, но и енергийно. Емоциите, които внасяте в дома си, оказват определено влияние върху общата атмосфера и настроението на домакинството.

Вероятно сте забелязали, че прибирайки се у дома след тежък работен ден, се чувствате така, сякаш сте получили нов живот, спокойствие и радост.

Просто защото сте в собственият си дом, където се чувствате уютно, комфортно и приятно.
А може би не искате да се прибирате у дома, защото в него няма всичко, което искате?

Победителката в 16-ия сезон на "Битката на екстрасенсите" Виктория Ридос обяснява кои неща в дома ви могат постоянно да поддържат вътрешното ви благополучие, да ви правят щастливи и да привличат късмета. Ето кои са те:

Входната врата



Всичко започва с входна врата. Тя също може да привлича или да отблъсква нещо. Ако искате да донесете благоденствие и финансов успех в живота си, изберете зелена врата.

Ако ви липсват тишина и спокойствие или искате да запазите това, което имате, врата в нюанси на синьо е добър избор.

Стоманено сиво е за предпочитане, ако домът ви е прекалено разхвърлян. Този цвят ще балансира хаоса и ще се превърне в талисман на семейството ви.

Червеното е цветът на привличането и, разбира се, на страстта. Този цвят е силно свързан и с творчеството.

Жълтото или оранжевото е цветът на слънцето, на чистата радост, на искрените емоции, на животворната сила. И вие можете да привлечете всичко това, като направите този избор.

А ако вашите отличителни черти са увереност в себе си, упоритост и прагматизъм, тогава кафявата врата е подходящ избор.

Черният цвят предпазва дома ви от злите помисли на съседите или гостите и от магическите трикове на недоброжелателите. Той поглъща негативните магически влияния още на прага и предпазва щастието ви.

Правило: никога не дръжте вратата широко отворена за дълго време, независимо от нейния цвят. Така късметът и личната ви енергия изтичат от дома ви.

Подкова



Друг важен талисман за късмет, който ясновидката препоръчва, е подковата. Но тя също има своите тънкости и правила.

Първо, тя трябва да бъде закована от стопанина на къщата и той трябва да го направи само с един гвоздей. Така тя ще донесе благоденствие на семейството.

Второ, преди да заковете подковата, всички, които живеят под един покрив, трябва да се хванат за нея, така че късметът да бъде на страната на всички членове на семейството.

На трето място, начинът, по който е окачена тази вещ, също е от значение. Препоръчително е да я поставите с извивката нагоре, за да се предпазите от всякакви негативни влияния, кражби, загуби и завист. Ако е поставена в тази позиция, тя ще привлече просперитет, здраве и късмет.
Подковата е като купа, която ще се напълни и ще привлече енергия в семейството ви.

Тя може да се постави както вътре в къщата, за да привлича различни енергии, така и извън нея, за да я предпази от бедствия.
Подкова може да се постави и над огнището в най-широк смисъл: от печката, на която готвите, до камината, ако имате такава.

Подковата може да се сложи и над леглото на младоженците, за да насърчи семействата да имат деца.
Подкова и чук се поставят под възглавницата на болен човек, за да предпазят от болести и да защитят слабия.
Подкова може да се постави и в стаята на дете, за да му даде енергия за късмет и развитие. В спалнята тя ще предпази от безсъние, а в кухнята - от кавги и недоразумения в семейството.
Когато избирате подкова, уверете се, че тя е изработена от естествени материали. Най-добрата, разбира се, е истинска подкова, но и дървен аналог или такъв, изработен от декоративни камъни или керамика, ще свърши идеална работа.

Огледало



Използвайте огледало като талисман и донесете успех в дома си. Природата му е двойствена, загадъчна и донякъде неразбираема. То е или коридор към други светове, мистична отразяваща повърхност, или инструмент, който може да се използва за добро. Всички определения са правилни.

Огледалото действа като универсален резервоар за информация и когато се препълни, започва да връща излишъка си. В такива случаи то може да помогне за лечение или напротив - да причини вреда.

За да ви носи огледалото само щастие и късмет, трябва периодично да го почиствате от натрупаната негативна енергия. Най-простият начин е да измиете повърхността му с лек солен разтвор и да я избършете с тъмна, чиста кърпа. След това можете да използвате препарат за почистване на стъкло, ако са останали нежелани ивици.

Правете си комплименти в огледалото, усмихвайте се на отражението си, пожелавайте си късмет, когато се погледнете в него, преди да излезете от вкъщи, и то ще ви върне тази енергия в удвоено количество.

Потъмнелите огледала трябва да се изхвърлят по подходящ начин, желателно е да не се държат счупени или напукани предмети в къщата, да не се поставят срещу местата за спане или стенни часовници, още по-малко повредени.

Купете огледала по време на нарастваща луна и ще привлечете благоденствие в дома си. Ако не сте сигурни в щастието си, трябва внимателно да почистите огледалата си, за да не отлети щастието ви в неизвестна посока. В този случай почистването е задължително, за да не изчезне щастието ви в неизвестна посока.

Човек може да постави малко огледало над вратата на къщата или апартамента си, за да отблъсне от жилището си непреднамерени или насочени негативни неща.
Естествено, то също трябва редовно да се освобождава от вредната енергия, следвайки същите прости правила.

Дъбова маса



За предпочитане е дъбовата маса да е с кръгла или овална форма, тя ще способства за хармонията и щастието и ще върти положителните вибрации на пространството.
Проявете творчество: купете малка кръгла поставка за цветя, масичка за козметика, нощно шкафче или странична масичка за телевизора, ако нямате място за голяма маса от дъб.

Важното е да се сдобиете с плот от дъб, който придава на дома ви светла енергия и го предпазва от лоши влияния. Този ефект може да не се появи веднага, тъй като дъбът е дърво, на което му е необходимо дълго време, за да "свикне" с него човек.

Със сигурност ще сподели най-добрите си качества, ще ви дари с късмет в бизнеса, увереност в способностите ви, ще ви помогне да видите хубавите моменти в живота, когато сте тъжни или депресирани.

Съществува мнение, че дъбът подхожда повече на мъжете и им помага много по-охотно. Е, това е отчасти вярно, но и жените няма да останат настрана, защото самата женска енергия пази родовата връзка, а дъбът се е смятал за растение, което е свързано със света на предците. Чрез него в предишни времена хората са молели за помощ, за закрила, за благословия, за сила и защита.

Растения



Растенията внасят у дома най-жизнерадостната енергия, която кара всички да се чувстват щастливи. Те не само подобряват обстановката в дома ви, но и го изпълват с вибрации.

Женската виолетка или spatifilum може да даде на собственика си сексуална енергия, женственост и желание да бъде красив. Често това се случва, когато жената се стреми към личното си щастие и започне да обича първо себе си.

Не е изненадващо, че има и растение, наречено мъжко щастие или антуриум за баланс. То влияе на мъжката сила и харизма, ако го имате в дома си.

Може би най-очевидният избор за отглеждане в апартамент е алоето - многогодишно растение, добре познато с лечебните си свойства. То има и невероятната способност да разтваря негативната енергия, предпазвайки ви от злополуки, лошо око, завист и злонамерено влияние на когото и да било.

За да постигнете постоянно взаимно разбирателство в дома си, се сдобийте с хибискус или китайска роза. Тя ще потуши кавгите, ще повдигне духа ви и ще внесе лекота в домакинството ви. А за тези, които все още са свободни от семейни връзки, това растение ще помогне да привлечете любовта и да срещнете човека, с когото щастието е просто неизбежно.



Четете още: 3 лесни, бързи и евтини трика да превърнете дома си в бутиково бижу (видео)