Автор
Кристина Кирова

3 лесни, бързи и евтини трика да превърнете дома си в бутиково бижу (видео)

В днешно време не е никак трудно с малко средства да изглеждате изискано и също така да превърнете дома си в уютно и бутиково изглеждащо местенце. Единственото, което ви трябва, е повече въображение и лесни трикчета, които ще преобразят за секунди дори и най-скромния апартамент. С две думи - ето как домът ви да изглежда скъпо.

Днес на помощ в това начинание идва инфлуенсърката Шантел Мила, която е и майка на две деца. И определено разбира от шик.

"Малките неща правят разликата. Луксът е в детайлите", казва тя.

А сега да преминем към трите съвета, които бързо, лесно и на достъпни цени ще преобразят напълно дома ви:

View post on Instagram
 

Скрийте всички кабели и разклонители

За целта използвайте капаци или кутии, в които можете да прикриете кабелите. Подберете ги така, че да бъдат в бял цвят, за да придават чист вид и допълнително светлина свежест в дома ви. Ако не сте привърженици на белия цвят, изберете друг, но нека всички кутии бъдат решени в един и същ цвят.

Използвайте правилото на третините

Това правило ще ви бъде от голяма помощ за разположението на вещите в дома ви. Например - Мила декорира нощното си шкафче с три елемента - две свещи и ваза с евкалипт. По този начин три елемента правят пространството да изглежда по-приятно, уютно и привлекателно.

Правилото на третините е похват в интериорния дизайн, с който се залага на нечетен брой предмети на едно място. Според някои дизайнери, нечетният брой елементи изглежда по-добре, отколкото четния.

Меки кърпи и спално бельо

Последният съвет на Мила е да поддържате кърпите и спалното си бельо меки. Сякаш сте в 5-звезден хотел. А какъв е трикът? Просто добавяте една чаша сода, заедно с препарата за пране. Ще бъдете очаровани от резултата, когато докоснете кърпите и спалното бельо след пране.

Четете още: Никога не кипвайте една и съща вода за чай или кафе по няколко пъти