Да пресметнем: колко спечели Хари от скандалните си мемоари

31 януари 2023 | 12:59
1256
1
Инстаграм, Getty images
1

Доста шум вдигна принц Хари с мемоарите си, в които разказва пикантни подробности от живота си като кралска особа и отношенията на семейството му с неговата съпруга Меган Маркъл.

"Spare" се оказа една от най-търсените книги в началото на новата година. Херцогът на Съсекс описа всички събития, случили се с него в детството и юношеството, спомни си първия си сексуален опит и как е приемал забранени вещества.
 

Херцогът на Съсекс е получил 20 милиона долара предварително, според The Mirror.

Необходимо е обаче да се вземе предвид процентът на продажбите на книги. Така анализаторите изчислиха, че Хари е спечелил още 16 милиона долара отгоре.

От началото на януари провокативният мемоар се превърна в световен бестселър и дори влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-бързо продаваната книга.

Оказва се обаче, че въпреки скандалните мемоари, Чарлз III иска синът му Хари да присъства на неговата коронация и е помолил архиепископа на Кентърбъри да посредничи, съобщава "Мейл он сънди".Кралят среща съпротивата на другия брат - Уилям, пише "Мейл он сънди", позовавайки се на източник от двореца Ламбет. Кралят смятал, че отсъствието на двойката ще бъде по-лошо от присъствието ѝ, така че е готов да направи отстъпки, за да ги убеди да дойдат. Твърди се също, че Уилям е загрижен, че брат му ще използва събитието в търсене на евтина сензация, което ще засенчи самата коронация.


Още по темата

Коментари

1 Иван
  31 януари 2023 | 13:56 отговор
 

Надявам се това да е партенка. Чарлс има чудесна, добре утвърдена възможност да се отърве от този биологичен глупак и лигльо и не бива да я пропуска. Но в крайна сметка кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Досега се отнася за Хари, но с такава стъпка - да присъства на коронацията - може да започне да се отнася за Чарлс.

 

Добави Коментар

Най-четени