Диана Димитрова показа още едно доказателство за насилие над нея

16 март 2023 | 15:06
3895
7
Снимки: Facebook
7

Диана Димитрова продължава да показва документи, доказващи, че е била насилвана. Ето какво сподели тя във свой пост във Фейсбук:

„По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.
Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА'', пише в преписката.

Димитрова

Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.
Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот.“


Четете още: Диана Димитрова оттегли обвинението срещу Вергов: Свидетел разказва какво се е случило между двамата

Още по темата

Коментари

7
  20 март 2023 | 23:35 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
6 Иван
  17 март 2023 | 12:46 отговор
 

Първо, тая снимка я гледам поне за десети път. Изобщо не е нова. Второ, не виждам грайфер на обувка. Също така, дори да имаше, няма как да те ритнат по лицето точно с грайфера. Трето, маце, вече е изтекъл срокът на давност да пискаш. И четвърто, лъжеш.

 
5 Абе
  17 март 2023 | 10:04 отговор
 

Докога тази лъжкиня ще ни се навира в очите ми то е ясно че всичко е грим аи защо е чакала цели 5 години и не си е потърсили правото още тогава защото всичко е лъжа

 
4 Алеко
  17 март 2023 | 08:22 отговор
 

ганьо е като иванушка, най-много обича да бие по-слабите. ако усети, че некой е силен и става мекушав, покорен и готов да лиже каквото му подадат.

 
3 Много
  17 март 2023 | 07:25 отговор
 

противна, луда и досадна жена. Трябва да се самоубие.

 
2 Няма нужда
  16 март 2023 | 21:25 отговор
 

Не й вярвам,някаква снимка от не знам кога си,като си измие лицето ще светне лъжата.Кви снимки,снела се,ама не си извадила медицинско,е що,щото снимка най лесно се докарва.Отвратителна жена,деморализирана пачавра,че и психо.

 
1 kravar
  16 март 2023 | 19:11 отговор
 

DO KOGA SHTE NI ZANIMAVATE S TAQ KURVESNKA DRISLA NA DIARIQ !?

 

Добави Коментар

Най-четени