Автор
Woman.bg

Дългоочакваната трета книга на Силвия Дей вече е тук

Световният феномен продължава с нови изпитания за Ева и Гидиън, които се изправят срещу демоните от миналото и последствията от всепоглъщащата си страст...

След големия успех на „Открита пред теб“ и „Отразена в теб“, които се превърнаха в международни бестселъри по целия свят, Силвия Дей среща читателите си с трета част на поредицата КРОСФАЙЪР.

В момента, в който видях Гидиън Крос, разпознах в него нещо, от което отчаяно се нуждаех. Нещо, на което не можех да устоя. Бях опиянена.
Никой не знаеше колко много бе рискувал за мен. Никой не предполагаше колко тъмни и отчаяни са сенките, които и двамата носим в душите си. Ужасяващите тайни ни отделяха от целия свят. Но единственият свят, който имаше значение, беше този, в който си принадлежим.

Сто градуса по-горещо от всичко, което сте чели досега!
– Reveal -



За автора:

Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 16 романа, отличени с престижни награди и издадени в милионни тиражи в 40 страни. Бестселър автор №1 в 20 държави и любимка на читателите в няколко различни жанра, Силвия Дей е номинирана за най-добър писател в наградите на www.goodreads.com, а www.amazon.com отличава творбите й в категория „Любовни романи“. Тя е носител на наградата за най-добра книга на RT Book Reviews в категория „Избор на рецензентите“ и е двукратен финалист в номинациите за най-престижните американски отличия за любовна литература – RITA. В момента Силвия е президент на Американската асоциация на авторите на любовна литература, в която членуват повече от 10 000 писатели. Сред най-новите й проекти е договор със списание Cosmopolitan и Harlequin за поредицата Cosmo Red Hot Reads from Harlequin.

Книга: „Опиянена от теб”
Автор: Силвия Дей
Страници: 384
Издателство: СофтПрес